Efter mobbningen – ”Farmen”-Dee lämnar gården i tårar

NÖJE

Dee Omar slogs ut i ”Farmen” – då kunde hon inte hålla tillbaka tårarna.

Nu berättar hon om den bitterljuva känslan av att tvingas lämna.

– Det fanns vissa på gården som gjorde det väldigt svårt för mig att vara där, säger hon.

Tittarna har reagerat starkt på hur deltagarna behandlat varandra i årets ”Farmen” och programmet har kallats för mobbnings-tv. Dee Omar, 28, är en av de som många menar har drabbats hårdast.

I fredagens avsnitt valde förstekämpen Stefan Eriksson, 28, Dee som sin motståndare. I den kunskapsduell som följde drog Dee det kortaste strået och tvingades lämna gården.

Dee Omar: En lättnad att lämna

För Nöjesbladet berättar Dee, som i programmet brister ut i tårar, att det var med blandade känslor som hon tog farväl av de andra.

– Det var en så stor resa och så stängs det kapitlet. Men jag kände att det också var dags. Jag hade gjort det jag behövde göra på ”Farmen”. Men det är absolut tungt att lämna något som varit en så stor del av ens liv en hel sommar. Vad gör man nu?, säger Dee Omar till Nöjesbladet.

1 av 2 | Foto: TV4
Dee Omar kunde inte hålla tillbaka tårarna när hon tvingas lämna ”Farmen”.

Samtidigt som hon gärna ville stanna kvar tyckte hon det var skönt att komma bort från vissa av de andra deltagarna.

– Det var också en lättnad att lämna, på ett väldigt konstigt sätt. Jag ville vara kvar, men jag tyckte det kändes skönt att slippa vara i den miljön. Det var bitterljuvt. Just då hade Robin och Helena kommit in som gjorde det väldigt roligt på ”Farmen”. Samtidigt fanns det vissa som fanns kvar som gjorde det väldigt svårt för mig att vara där.

Har inte fått någon ursäkt

Robin Johansen, Mansoor Ashrati, Daniella Högström och Gustaf Anestam är några av de farmare som hon fortfarande har kontakt med. De som hon upplever mobbat henne på gården har hon däremot ingen lust att träffa.

– Det är inga som jag vill spendera min dyrbara tid med, säger hon.

Dee har vänt sig till en av deltagarna i fråga för att prata om det som hände i somras. Men enligt Dee var personen inte intresserad av att prata, och menade att de inte alls mobbat henne.

Dee Omar förväntar sig inte någon ursäkt.

– Det finns en anledning till att svenska folket reagerat så starkt. Men vill man inte be om ursäkt eller prata om det får man respektera det.

”Farmen” sänds måndag till tisdag, klockan 19:30, och söndagar klockan 20:00.

Här är alla vinnare av ”Farmen” – känner du igen dem? 00:34
ARTIKELN HANDLAR OM

Farmen