Uppgift: Shia LaBeouf nekades av säkerhetsvakter

Vittnet: ”Han blev utkastad”

Shia LaBeouf festkväll i Stockholm slutade inte som planerat.

Enligt uppgift ska stjärnan ha blivit nekad av vakter från både hotell och bar.
– Han var tjafsig och barnslig, säger en uppgiftslämnare till Nöjesbladet.

Shia LaBeouf är klar med inspelningarna av tennisfilmen ”Borg”. Det firades genom middag, levande musik och framträdanden tillsammans med teamet på en italiensk restaurang i Gamla Stan i Stockholm.

– Shia var helnöjd med filmen och passade jättebra in i rollen, säger en person som fanns på plats på restaurangen under kvällen.

Skådespelaren höll igång ordentligt under middagen och lämnade vid upprepade tillfällen bordet för att att spexa för de närvarande gästerna i form av sång och dans.

– Han släppte loss ordentligt, säger en person som fanns på plats.

”Han ville tjafsa”

Efter middagen fortsatte stjärnans festande i Stockholmsnatten.

Senare under natten ska stjärnan ha blivit nekad inträde på en bar i centrala Stockholm, enligt uppgiftslämnare som fanns på plats uppträdde han då stökigt.
– Han började tjafsa och sedan gick han.

Kvällen ska sedan ha fortsatt på samma tema, enligt en uppgiftslämnare blev stjärnan nekad även på Hotel Rival efter en diskussion med en vakt.
– Han var tjafsig och barnslig. Ingen tjafsade med honom men han ville tjafsa. Han gick in på hotellet, men blev utkastad. Där ute var han tjafsig igen och fick gå därifrån. Han fick inte komma in på hotellet, säger en uppgiftslämnare.

Hotel Rival vill inte säga något om händelsen.
– Vi har inga kommentarer, säger Caroline Eriksson, vd på Hotel Rival.

Tidigare problem

Lebouf är känd för sina skandaler, skådespelaren berättade själv i en intervju i Varitey för bara en månad sedan om sina alkoholproblem, och att han inte druckit på över ett år då ”Alkohol gör att man blir galen, jag kan inte hantera det och jag måste hålla huvudet kallt”.

Han har gripits av polis vid fem tillfällen till följd av sitt drickande.

Prisade svensk film

Nöjesbladet träffade Shia LaBeouf tidigare under veckan för att prata om filminspelningen för kommande storfilmen om Björn Borgs liv där stjärnan spelar tennislegenden och tillika rivalen till Björn Borg, John McEnroe. Skådespelaren prisade då svensk filmindustri och framförallt Stellan Skarsgård.

– Stellan prövar olika saker, plötsligt blir det magiskt och sedan är det inte mer med det. En stor ära att få jobba med honom. Topp 20 i världen som skådespelare. Topp fem som människa! sa LaBeouf då om den svenske skådespelaren.

Nöjesbladet har sökt pressansvariga för Borgfilmen utan resultat.

Publisert: