Stormen kring Johnny Depp

Okända sms ska bevisa Depps misshandel

Av: 

Linn Elmervik

NÖJE

Assistenten skriver om sparkar och slag

Johnny Depp, 52 ska ha misshandlat Amber Heard, 30 både hemma och under resor till Tokyo och Paris.

Tidigare okända sms mellan Depps assistent och Amber Heard ska bevisa filmstjärnans brott, uppger en källa för Entertainment Weekly.

”När jag berättade för honom att han sparkade dig började han gråta”, skriver Depps assistent.

Smsen som har publicerats ska ha skickats av Johnny Depps assistent Stephen Deuters och Amber Heard i maj 2014. Konversationen ska avslöja att skådespelaren redan då misshandlat sin fru upprepade gånger.

Enligt smsen ska Depp ha sparkat Amber Heard. I meddelandena beskriver Stephen Deuters hur dåligt Johnny Depp mår över det han har gjort, och förklarar att han är i upplösningstillstånd.

”Han var förskräckt. När jag berättade för honom att han sparkade dig började han gråta. Det var hemskt. Och han vet det”, skriver Deuters.

”Vet inte om jag kan stanna”

Han fortsätter:

”Han är en liten förvirrad pojke. Och han behöver all hjälp han kan få. Han är så väldigt ledsen, precis som han borde vara.”

Amber Heard svarar med att förklara hur länge misshandeln pågått.

”Han har gjort det så många gånger förut. Tokyo, ön, London (minns du det?!) och jag stannar alltid kvar. Tror alltid att han ska bli bättre...och var tredje månad eller så är jag i exakt samma position”, skriver hon.

I smsen framgår att någonting har hänt dagen innan och att Johnny Depp vill träffa Amber Heard. Men hon är tveksam.

”Han vill träffa dig så mycket. Han är upprörd”, skriver Stephen Deuters.

”Ja, men jag vet inte om jag kan vara omkring om honom efter vad han gjorde mot mig i går. Jag vet inte om jag kan stanna kvar hos honom,” svarar Heard.

Har kontaktförbud

I tisdags polisanmälde skådespelerskan Johnny Depp för misshandel, och i rätten har hon visat upp flera foton på sig själv blåslagen.

I fredags utfärdade en domtstol ett besöks- och kontaktförbud för Depp, efter att Heard anklagat honom för att ha slagit henne, dragit henne i håret och kastat en mobiltelefon i hennes ansikte. Besöksförbudet gäller fram till den 17 juni.

Depp nekar till alla anklagelser och har inte närvarat i rätten. I stället har han varit på turné med sitt rockband Hollywood Vampires som i måndags spelade på Gröna Lund i Stockholm.

Amber Heard och Johnny Depp träffades 2011 när de spelade in filmen ”The rum diary”. De gifte sig i februari förra året.

ANNONS EXTERN LÄNK

BLACK FRIDAY: Massor av rea på populär elektronik. Robotdamssugare, hörlurar, TV. Passa på att köp innan de tar slut!

Webhallen

Publisert:

LÄS VIDARE

Johnny Depp – från gråtande fans till anklagelser om misshandel

ÄMNEN I ARTIKELN

Stormen kring Johnny Depp

Johnny Depp

Amber Heard