Samir och Viktor tar en paus

Samir: ”Viktor blev riktigt otrevlig ”

1 av 3 | Foto: AFTONBLADET / 85326
NÖJE

För många spelningar gjorde att det skar sig mellan popduon Samir och Viktor.

För att kunna jobba tillsammans igen har de tagit en paus.

– Viktor blev riktigt otrevlig och då sa jag att jag inte tänker köra när det är den här stilen, säger Samir Badran till Hänt.se.

Det har skurit sig mellan Samir Badran och Viktor Frisk. Enligt Samir beror det på att popduon gjorde extremt många framträdanden under sommaren.
”Vi hade i genomsnitt 3 konserter om dagen under lång tid, vilket gjorde att det blev lite för mycket för oss båda”, skriver Samir på Instagram.

För Hänt.se berättar Samir att han anser att Viktor blev otrevlig mot honom på grund av stressen.
– Vi hade jämt så sjukt kul på scenen, men bakom så var det inte bra. Viktor blev riktigt otrevlig och då sa jag att jag inte tänker köra när det är den här stilen. Jag ville verkligen inte köra om det inte var 100 procent bra mellan oss, säger han.

”Som en bror”

Trots att duon enligt Samir nu har dragit ett streck över det som hänt har de bestämt att ta tid från varandra. Beslutet togs redan i höstas.

Det gick så långt att duon tillfälligt fick stoppa ett samarbete med Fredrik Kempe som de spelat in en ny låt med. Låten skulle ha släppts under hösten. Istället släppte Samir en låt solo.

Även Viktor Frisk har kommenterat konflikten på Instagram.

”Men även vi som är två människor med starka karaktärer behöver ibland komma ifrån varann när man jobbat för mycket tillsammans. Jag älskar Samir och han är som en bror för mig. Vi kommer inte lägga ner Samir&Viktor. Vi behöver bara tid ifrån varann för att bli ännu starkare tillsammans!”, skriver han.

”Det viktiga nu”

Planen nu är att ny musik ska släppas under våren. Tanken är också att duon inte ska ha ett lika intensivt spelschema.

– Men det viktiga nu är att vi planerar bättre och inte dödar oss själva. Vi kommer inte att ta så mycket spelningar som vi gjorde förut. Vi kommer att chilla lite, säger Samir till Hänt.se.

Nöjesbladet har sökt Samir Badran och Viktor Frisk.

ARTIKELN HANDLAR OM