Justin Bieber

Hailey Bieber om äktenskapskrisen med Justin Bieber

”Jag kan bara inte göra det här”

Av: 

Stina Dahlgren

NÖJE

Bara månader efter att de hade gift sig funderade Hailey Bieber på att lämna Justin.

Hans psykiska ohälsa tärde på hela deras relation.

– Det fanns dagar när jag trodde att han aldrig skulle bli bra igen, säger hon i podcasten ”In Good Faith with Chelsea & Judah Smith”.

Popstjärnan Justin Bieber, 27, och modellen Hailey Bieber, 24, har varit gifta i tre år. Nu berättar Hailey att äktenskapet har varit tufft, framför allt det första året.

Både hon och maken Justin gästar podcasten ”In Good Faith with Chelsea & Judah Smith”. De pratar om hur han, bara månader efter att de gift sig, hamnade i en depression. Hailey försökte att stötta sin nyblivna make, men det var inte lätt alla gånger.

– Jag minns att jag ringde mamma lite olika gånger, specifikt en gång när vi var i Brooklyn och jag ringde henne. Jag grät, och jag sa ”jag kan bara inte göra det här. Det finns inte en chans att jag kommer kunna hantera detta om det ska vara så här för alltid”, säger Hailey i podcasten enligt amerikanske Elle.

Stödet från mamma

Tack vare sin mamma fick Hailey det stöd hon behövde för att fortsätta orka stötta maken. Men det var inte alltid självklart att hon skulle stanna.

– Jag fick ta ett beslut. Men jag visste att jag hade älskat den här personen väldigt länge, och att jag inte ville ge upp det vi hade.

– Men det var svårt, det fanns dagar när jag trodde att han aldrig skulle bli bra igen. Men någonstans inom mig kände jag att ”han kommer att komma igenom det här”, jag visste bara inte hur lång tid det skulle ta, och det var det allra svåraste, säger Hailey Bieber.

Justin Bieber om sin depression

Justin berättar även i podcasten hur den perioden var för honom.

– Jag tror att jag hade många avvisningsproblem som jag var tvungen att ta mig igenom. Men att hon konstant, varje dag, dök upp och var där för mig, och att jag såg det om och om och om igen, då blev jag bara mer trygg i mig själv och i vår relation.

ANNONS

Fynda produkter från IDUN Minerals! Just nu 20% rabatt på populär makeup, hudvård och hårvård.

Extern länk från Apohem

Köp här!

Justin och Hailey Bieber.
Publisert:

LÄS VIDARE

Marianne Mörck skriver om livets lyckorus – och sorgen över föräldrarna: ”Vi kramades aldrig”

ÄMNEN I ARTIKELN

Justin Bieber

Hailey Bieber (fd Baldwin)