Anders Bagge och Johanna Lind ger upp planerna

Bagge: ”Det blir inga barn”

Publicerad 2019-12-22

Anders Bagge och Johanna Lind har länge drömt om barn och planen var att åka till Danmark och göra en insemination.

Men nu berättar makarna för Nöjesbladet att de har gett upp.

– Det känns sorgset.

”Idol”-domaren Anders Bagge har i intervjuer berättat hur barnkär han är och att han längtar efter att bli pappa.

För ett år sedan förklarade Anders Bagges fru Johanna Lind att de väldigt gärna ville ha barn. Planen var att åka till Danmark och låta sig insemineras.

– Anders spermier är lite jazziga, lite svajiga helt enkelt. De behöver lite hjälp på traven, förklarade Johanna Lind Bagge då för Nöjesbladet.

”Det blir inga barn”

Det var meningen att det skulle ske i somras, men nu berättar paret att planerna är lagda på is.

– Det blir inga barn, säger Anders Bagge till Nöjesbladet.

Johanna fortsätter:

– I Danmark har vi också passerat åldersgränsen, vi är för gamla. En del vänder sig till en känd klinik i Malmö som är väldigt omtalad och de är kända för fantastiska resultat, men då ska det till äggdonationer. Vi har varit i kontakt med dem och jag har varit på föreläsningar där, men nej... Det blev en hund till.

Anders Bagge är trots det nedslående beskedet på gott humör.

– Det känns sorgset, men vi har blivit gudföräldrar till den här lilla tjejen Alina som är dotter till en god vän till oss. Jag fyller 52 år i januari och det finns väl en mening med det här också. Jag tror att jag kommer att njuta av att vara en väldigt fin hundjesus istället och sedan försöka ge Alina så mycket jag kan.

– Jag känner nog att jag inte orkar börja om med småbarn, men Alina är jättemysig, men Anders har inte varit barnvakt ännu, säger Johanna Lind.

Lever på hoppet

Anders Bagge erkänner att han inte är helt bekväm med småbarn.

– Nej, jag är så rädd att tappa dem, jag får tvångstankar, helt seriöst. Sedan den här bruna sörjan, den vill man inte vara kompis med, säger Anders skämtsamt.

Trots att makarna Bagge-Lind har kommit till insikt med att det inte blir några barn så lever de ändå på hoppet.

– Med det sagt så skyddar vi oss inte så blir det så blir det, men vi jagar inte på. Vi har ju våra hundar och vi älskar dem! Hundarna är ju våra barn, så är det.

LÄS VIDARE