Mary-Kate Olsen skiljer sig från Olivier Sarkozy

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Mary-Kate Olsen, 33, och Olivier Sarkozy, 50, ska skiljas.

Nu vill skådespelaren att domstolen påskyndar ärendet, skriver TMZ, som tagit del av dokumenten.

Hon menar att Olivier Sarkozy försöker tvinga ut henne ur deras lägenhet i New York.

Mary-Kate Olsen, känd främst från 90-talsserien ”Huset fullt” tillsammans med tvillingsystern Ashley Olsen, förlovade sig med bankmannen Olivier Sarkozy år 2014. De gifte sig året därpå.

Men nu ska de skiljas, skriver TMZ.

Försöker tvinga ut henne

I dokumenten som TMZ tagit del av framkommer det att Mary-Kate Olsens advokater fått ett brev av Olivier Sarkozys advokater om att hon har till 18 maj på sig att hämta sina saker i deras New York-lägenhet.

Hon menar att Olivier Sarkozy, som är bror till den tidigare franska presidenten Nicolas Sarkozy, försöker tvinga ut henne och avslutade deras hyreskontrakt utan hennes vetskap. Hon har bett honom att få till 30 maj på sig, men han har inte svarat på hennes förfrågan.

Mary-Kate Olsen och Olivier Sarkozy.
Foto: EVAN AGOSTINI/AP
Mary-Kate Olsen och Olivier Sarkozy.
Foto: CHARLES SYKES/AP
Tvillingsystrarna Ashley Olsen (till vänster) och Mary-Kate Olsen.

Försöker skydda sina egendomar

I dokumenten står det att hon inte kan möta hans deadline på grund av de karantän-restriktioner som gäller. Skådespelaren menar att det enda sättet hon kan skydda sin egendom är att lämna in en skilsmässoansökan, något som skulle förhindra honom att göra sig av med hennes egendom.

Det framkommer också att Mary-Kate Olsen ansökte om skilsmässa redan den 17 april, men informerades då om att New York-domstolar inte accepterade skilsmässoansökningar, annat än akuta, på grund av coronapandemin som hårt drabbat staden.

Hon ber därför domstolen att påskynda ärendet, och att deras äktenskapsförord ska börja gälla, skriver TMZ.

Publicerad:

LÄS VIDARE