”Vänner” återuppstår efter flera års väntan

Tjänar flera miljoner

Publicerad:
Uppdaterad:
Gänget under inspelningen av sista avsnittet.
Foto: WARNER BROS
Gänget under inspelningen av sista avsnittet.

NÖJE

Drömmen blir verklighet.

”Vänner” kommer göra ett specialavsnitt på HBO Max, skriver Variety.

”Det händer”, skriver Jennifer Aniston på sin Instagram.

I flera år har det spekulerats om en comeback av den omåttligt populära serien ”Vänner”. Den sändes mellan 1994–2004 och direkt efter sista avsnittet ville fansen bara ha mer. Det har hintats i sociala medier och anhängarna har varit otåliga.

Nu skriver Variety att det blir verklighet. Flera av originalmedlemmarna har bekräftat återföreningen på sina respektive Instagrams.

”Det händer”, skriver Jennifer Aniston.

Tjänar miljoner

Detta innebär alltså att Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer gör comeback i serien.

En källa till Variety uppger att stjärnorna kommer tjäna lite drygt 24 miljoner kronor var på sin medverkan.

Släpps i maj

Det är på HBO:s plattform HBO Max som avsnittet kommer sändas och stjärnorna kommer återvända till den ursprungliga ”Vänner”-studion, Stage 24, på Warner Bros.

Avsnittet kommer sändas i maj och då kommer även streamingtjänsten släppa alla de andra tio säsongerna som just nu finns tillgängliga på Netflix. HBO uppges ha köpt rättigheterna för serien för dryga fyra miljarder svenska kronor.

– Jag antar att vi kan kalla avsnittet ”Det där alla återförenas igen”. Vi kommer att återförenas med David, Jennifer, Courteney, Matt, Lisa och Matthew i en HBO-special tillsammans med alla de andra säsongerna, säger Kevin Reilly, innehållschef för HBO Max, enligt Variety.

Foto: WARNER BROS
”Vänner”-ensemblen i stammiskaféet ”Central Perk” under sista säsongen av vänner.
Publicerad:

LÄS VIDARE