Dolph Lundgren och flickvännen öppnar upp om relationen

Kan tänka sig att bilda familj

Dolph Lundgren, 62, och nya flickvännen Emma Krokdal, 24, träffades för ett halvår sedan säger de.

Nu avslöjar paret för första gången detaljer om förhållandet.

– Den här personen skulle man kunna ha en familj med, säger Dolph Lundgren till norska TV2.

Hollywoodstjärnan Dolph Lundgren, har hittat kärleken i norskan Emma Krokdal. Nu berättar de om livet tillsammans i en intervju med ”God kveld Norge” i norska TV2.

– Jag tror att detta har varit ett av de mest naturliga förhållanden jag har haft, säger Dolph Lundgren.

Dolph Lundgren har två döttrar, Ida, 23, och Greta, 18, tillsammans med Anette Qviberg, 55. Actionstjärnans nya flickvän har träffat en av döttrarna.

– När jag träffade Emma förstod jag att det skulle vara lite speciellt att prata med mina döttrar om henne. Emma har precis träffat den äldsta dottern, och de klarar sig riktigt bra. När allt kommer omkring insåg jag med både Emma och min dotter att de flesta jag arbetar med är yngre än jag, vilket jag tycker är mycket inspirerande.

Dolph Lundgren och flickvännen Emma Krokdal.
Dolph Lundgren och flickvännen Emma Krokdal.

Hon visste inte vem han var

De träffades i Los Angeles på det gym där Emma Krokdal jobbar som personlig tränare. Hon var då helt ovetandes om vem han är.

– Efter att jag pratade med honom för första gången kom en kollega till mig och berättade att han var från Sverige och att han var med i ”actiongrejer”. Jag tittar inte på boxning eller actionfilmer, så jag hade ingen aning, säger Emma Krokdal.

Men Dolph Lundgren menar att det bara är en fördel.

– Jag tycker bara att det är bra att Emma inte visste vem jag var. Jag tycker att det var sött på ett sätt, mer på riktigt.

”Jag måste testas på laboratorium”

De ska snart flytta ihop, och på frågan om det blir några barn i framtiden svarar han:

– Jag vet inte, jag har inte provat på ett tag. Det är tjugo år sedan jag senast försökte. Jag måste testas på ett laboratorium.

Att han skulle vilja ha barn med just henne råder det ingen tvekan om.

– Hon är faktiskt en gåva till mig. Man känner ju det, den här personen skulle man kunna ha en familj med, säger Dolph Lundgren.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN