Han är Lady Gagas nya kärlek

”De är oskiljaktiga”

Av: Rosanna Berg

Publicerad:
Uppdaterad:

Popstjärnan Lady Gaga dejtar investeraren Michael Polansky.

Nyligen la hon ut en bild där hon sitter uppkrupen i hans famn.

– Hon är verkligen förtjust i honom, säger en källa till E Online.

Popstjärnan Lady Gaga, 33, och entreprenören och investeraren Michael Polansky dejtar, enligt stjärnans Instagram, skriver E Online.

Nyligen la hon ut en bild på Instagram under Super Bowl-helgen i Miami där hon sitter uppkrupen i Michael Polanskys famn på en båt.

”Vi har haft så kul i Miami. Kärlek till mina små monster och fans, ni är bäst”, skriver hon under bilden i sitt inlägg.

En källa till E Online berättade tidigare att Lady Gaga kysste en mystisk man på nyårsafton. Nu pekar allting på att det var Michael Polansky.

Lady Gaga har hittat kärleken i Michael Polansky.
Foto: Jordan Strauss / TT NYHETSBYRÅN
Lady Gaga har hittat kärleken i Michael Polansky.

”Hon är tokig i honom”

– Hon har dejtat samma kille i en månad. De började träffas före jul och hon är tokig i honom. Det är samma kille som hon firade nyår med, och de har träffats i veckor, säger källan till E Online.

Källan berättar vidare att de är oskiljaktiga, att de har tillbringat tid i Los Angeles tillsammans och att hon tar med honom överallt.

Tidigare har Lady Gaga dejtat ljudteknikern Dan Horton i några månader, och innan dess var hon i ett längre förhållande med talangscouten Christian Carino.

Men nu verkar hon vara upp över öronen förälskad i investeraren och har nästintill offentliggjort förhållandet med hjälp av bilden.

– Han ville inte att de skulle bli exklusiva ännu, inte Gaga heller. Men de bestämde sig för att bli officiella under Super Bowl. Hon är verkligen förtjust i honom. De är varandras motsatser, vilket är en bra grej för henne. Han är väldigt bra, smart och en investerare. Han bryr sig verkligen om henne men gillar att hålla en låg profil, säger källan.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN