Här visar Ana de Armas upp kärleken med Ben Affleck

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Skådespelarna Ben Affleck, 47, och Ana de Armas, 32, är ett par.

Nu publicerar Ana de Armas bilder på kärleksparet tillsammans för första gången.

”Skål för ännu ett fantastiskt år”, skriver hon.

Det var tidigare under våren som det blev känt att Hollywoodstjärnan Ben Affleck hittat kärleken på nytt i skådespelaren Ana de Armas.

”Lyckliga tillsammans”

De träffades under inspelningen av den kommande erotiska thrillern ”Deep water” i höstas och fångades sedan på bilder i mars där de semestrade ihop på Havanna, Kuba, Ana de Armas hemland, och i Costa Rica.

– Ben och Ana är lyckliga tillsammans och dejtar officiellt, sa en källa då till Us Weekly.

Paret har också fångats på bild flera gånger på promenader i Los Angeles under coronakarantänen de senaste veckorna.

”Tack så mycket”

Ingen av dem har kommenterat förhållandet offentligt, men på sin födelsedag tidigare i veckan publicerade Ana de Armas för första gången två bilder på paret, i ett bildspel på Instagram, där de håller om varandra på båda bilderna.

”Tack så mycket till er alla för alla födelsedagshälsningar, skål för ännu ett fantastiskt år”, skrev hon till bildspelet.

Från Ana de Armas bildspel på Instagram.
Foto: Instagram/Skrämdump
Från Ana de Armas bildspel på Instagram.

Skilde sig 2018

Så sent som i februari i år öppnade Ben Affleck upp i en intervju med New York Times om skilsmässan från Jennifer Garner och sina problem med alkoholmissbruk.

– Jag drack relativt lagom länge. Det som hände var att jag började att dricka mer och mer när mitt äktenskap höll på att falla isär. Det här var 2015, 2016. Och mitt drickande skapade naturligtvis fler äktenskapsproblem, sa han.

Ben Affleck och Jennifer Garner skiljde sig 2018 efter 13 års äktenskap. De var separerade en tid innan skilsmässan gick igenom. Tillsammans har de barnen Violet, 14, Seraphina, 11 och Sam, 7.

Foto: Instagram/Skrämdump
Från Ana de Armas bildspel på Instagram.
Publicerad: