Idol 2017

Idolernas oväntade möte – med kronprinsessan Victoria

Av: 

Mathilde Albinsson

NÖJE

Kevin, Jemima och Hanna fick en annorlunda uppladdning inför fredagens ”Idol”.

De träffade nämligen kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

– Tack för att ni ville ställa upp med ert tighta schema, säger kronprinsessan i ett klipp på programmets Facebook.

Kronprinsessparet är initiativtagare till organisationen Generation Pep (GEN-PEP), där syftet är att alla barn och unga i Sverige ska få möjlighet att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

Målsättningen är att lyckas engagera hela samhället i organisationens arbete, från lokala eldsjälar till politiker och makthavare. Och på fredagen kom turen till idolerna. Då fick Hanna Ferm, Kevin Klein och Jemima Hicintuka en kunglig uppladdning inför kvällen – av grundarna kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Prins Daniel höll sig dock på ett respektfullt avstånd från de tre idolerna, då han lät meddela att han ”var lite rosslig i rören” och inte ville riskera att smitta dem inför deras viktiga kväll.

– Håll dig där borta du, jag kan stå här, säger kronprinsessan Victoria skämtsamt till sin make i ett klipp på TV4 Idols Facebook.

– Jättehärligt. Tack för att ni ville ställa upp med ert tighta schema, säger hon sedan till Hanna, Kevin och Jemima.

– Our pleasure, svarar Kevin.

Idolerna framförde dessutom en låt, ”Don’t you worry child”, för kronprinsessparet samt en publik.

– Det gick jättesnabbt. Jag vet inte ens vad som hände själv. Jag var helt borta och rädd att prata med prins Daniel för jag tänkte: ”tänk om jag säger något som är fel, tänk om han dömer mig för det, tänk om han inte röstar på mig!” Så jag bara stod där i bakgrunden och gjorde min grej och sen bara lämnade jag. Men det var kul att träffa honom och Victoria. Jag kan inte riktigt tro det, berättar Jemima för Nöjesbladet.

"Kunglig uppladdning inför kvällens fredagsfinal! Kronprinsessan Victoria och prins Daniel bjöd med idolerna till Generation Pep för att de är så viktiga förebilder för att unga ska röra på sig!", skriver Idol i inlägget på Facebook.

I den fjärde fredagsfinalen av ”Idol” tolkar de tävlande hits på svenska. Programmet sänds på TV4 fredagar klockan 20.00.

Idol

ANNONS

Muminmuggen ABC finns nu äntligen i lager! Du beställer den hos Cervera.

Extern länk från Cervera

Köp här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Kontaktades av Anders Bagge – direkt efter programmet

ÄMNEN I ARTIKELN

Idol 2017

Idol

Kevin Klein

Hanna Ferm

Jemima Hicintuka