TV3

Här är deltagarna i ”Pappaliv”

Viafree satsar på nytt program

Av: 

Stina Dahlgren

Här är papporna som är med i programmet ”Pappaliv”.
Här är papporna som är med i programmet ”Pappaliv”.

NÖJE

Viafree satsar på ett program om ensamstående pappor.

Artisten Daniel da Costa är en av deltagarna.

– Tanken är att man ska visa att det finns bra singelpappor där ute, säger han.

TV3 har tidigare sänt programmet ”Unga mammor” där man fått följa unga tjejer i deras föräldraskap.

Nu satsar kanalen på ett nytt program om ensamstående pappor. I ”Pappaliv” kommer tittarna få följa Daniel, Jim, Billy och Andrew. Hiphop-stjärnan Daniel da Costa, 32, är en av deltagarna.

– De vill visa att det finns bra singelpappor där ute. Det brukar vid separation vara pappan som får den dåliga stämpeln.

Stor inom svensk hip hop

Daniel da Costa har släppt låtar med artister som Malcolm B, Jireel och Stor.

– Det svåra är att få ihop de veckor jag har min son med mitt jobb. Man kanske har någon miniturné, måste ha barnvakt, åka omkring i Sverige. Man ska få allt att funka så att jag kan dra in pengarna så att vi kan få det här familjelivet när jag väl är hemma, säger Daniel da Costa.

Gemensam vårdnad

Han har bra kontakt med sonen Colins mamma och de har gemensam vårdnad. I och med sin medverkan i programmet vill han visa andra ensamstående pappor att allt är möjligt.

– Jag försöker ge min son det bästa som går och allt jag gör är för att han ska må bra. Tak över huvudet, mat i kylen, kläder på kroppen. Det är inte en enkel värld att göra det i singelvärlden men det går.

”Pappaliv” har premiär torsdag 23 november på Viafree och sänds därefter varje onsdag och torsdag.

Här är deltagarna i ”Pappaliv”

Daniel da Costa

32 år, bor i Stockholm med sonen Colin, 4 år. Daniel är en etablerad hiphop-artist som turnerat med artister som Stor och släppt singlar med Malcolm B och Jireel. Dessutom har han hunnit med en karriär som hockeyspelare på elitnivå både i AIK och i NHLs farmarliga.


Jim Schlüter

24 år, bor i Angered i nordöstra Göteborg med sonen Noel, 3 år. Jim har Noel varannan vecka och arbetar som snickare. Förutom att hänga med Noel och kompisar är Jims stora intressen träning. Just nu mest på gymmet, men även thaiboxning och MMA.


Andrew Chin

30 år, fick dottern Kaylee som 23-åring. Efter många turer har han nu sin 6-åriga dotter på heltid och bor i Hökarängen i södra Stockholm. Andrew driver egen krogverksamhet i centrala Stockholm med inriktning på hälsosam mat.


Billy Granberg

22 år, bor i Örebro med sonen Leo, 4 år. Billy har sonen på heltid förutom varannan helg. Serviceteknikern Billys stora intressen är bilar och brottning. Han driver en brottningsklubb bara för tjejer och mekar med sina egna bilar tiden som blir över.

ANNONS EXTERN LÄNK

Upptäck höstens nyheter från Carin Wester – handla hos Åhléns här

Åhléns

Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen - “Unga mammor” 2020

ÄMNEN I ARTIKELN

TV3