Här minglar kändisarna på Katrin Zytomierskas vilda lyxfest

Sveriges kändiselit åkte till Frankrike för att fira Katrin Zytomierskas födelsedag.
Sveriges kändiselit åkte till Frankrike för att fira Katrin Zytomierskas födelsedag.

Katrin Zytomierska vet hur man ställer till med fest.

Till hennes födelsedag har hon flugit ner vännerna till franska Nice.

Och där har det bjudits på både ”white party” och striptease.

”Den bästa helgen någonsin”, skriver ex-mannen Bingo Rimér på Instagram.

I dag fyller bloggprofilen Katrin Zytomierska 40 år. Och det firar hon med att ställa till med kalas i Nice.

De senaste två dagarna har det festats rejält på den franska lyxorten. I lördags bjöd Zytomierska, likt Camilla Läckberg och Simon Skölds överraskningsbröllop, på stor white party-fest, där alla gäster var klädda i vitt.

Författaren och hennes man var också några av de inbjudna.

Camilla Läckberg: ”En älskad vän”

På sin Instagram hyllar Läckberg 40-årsbarnet.

”Hon (Katrin Zytomierska) har starka åsikter, kontroversiell och omdebatterad. Ibland tycker vi lika, ibland inte. Men för oss som känner henne är hon en älskad vän som är omtänksam, rolig, driven och stark, en underbar mamma och hårt arbetande affärskvinna. Och framförallt obrottsligt lojal mot de hon bryr sig om. Och tycker hon något får man höra det straight up, inte i smyg bakom ryggen. En egenskap som blir allt mer sällsynt”, skriver Camilla Läckberg.

Till festen överraskades Katrin Zytomierska inte bara med födelsedagstårta. På sin Instagram har komikern Mårten Andersson lagt upp ett klipp med hashtaggen ”striptease”. I videon ser man födelsedagsbarnet sittande på en stol omringad av tre mer eller mindre avklädda män.

Firade med ex-mannen

Bland övriga inbjudna syntes bland andra Anitha Schulman och nye pojkvännen Joel Åhlén-Nyström, porrskådisen Puma Swede, Magdalena Graaf, Hollywoodfrun Isabel Adrian, Malin Gramer, Sara Sommerfeld och Lyxfällan-profilen Patrik Grimlund.

Även Zytomierskas ex-man Bingo Rimér var på plats. Fotografen har figurerat flitigt i Instagramflödet de senaste dagarna. På en bild syns han bland annat greppa en till synes glad Puma Swedes bröst.

”Den här helgen har nog blivit den bästa helgen någonsin”, skriver han på Instagram.

”Vilken afton detta har varit för oss alla som fick fira bästa Katrin.”

Den här helgen har nog blivit den bästa helgen någonsin. Här är jag med en smarrig tårta och våra fina vänner @graafmagdalena och @larsthehumble ❤️ Vilken otroligt generös afton detta har varit för oss alla som fick fira bästa @katrinzytomierska #katrinz40
Publisert:

LÄS VIDARE