Kollapsade efter jobbet: ”Grät hysteriskt”

Bianca Ingrosso fick panikångestattack i hemmet

avLouise Åström

1 av 2 | Foto: MAGNUS SANDBERG
Bianca Ingrosso kollapsade i sitt hem.

Hon är aktuell som ny jurymedlem i ”Talang”.

Men efter inspelningen sa kroppen ifrån och Bianca Ingrosso kollapsade i sitt hem.

– Jag hysteriskt grät, ville skrika, blev helt yr huvudet och hade nästan svårt att hitta andan, skriver hon på bloggen.

I början av oktober berättade Bianca Ingrosso på sin blogg att hon inte mådde bra. Hon var stressad på grund av mängden jobbåtaganden och skrev att hon börjat se suddigt och fått problem med minnet.

Under måndagen berättade hon i ett nytt inlägg att det nu gått så långt att hon kollapsat hemma efter att ha jobbat intensivt som jurymedlem i tv-programmet ”Talang”.

”Direkt när jag kom innanför dörren kände jag att kroppen la av… Jag tappade all glädje, energi och kände mig fullständigt tom i hela kroppen”, skriver hon på bloggen.

”Jag ville skrika”

Hon berättar hur hon försökt fokusera på att ha roligt och att tänka positivt. Men plötsligt sa kroppen bara nej.

”Jag fick helt enkelt en panikångest attack som pågick i ca 70 minuter…! Jag hysteriskt grät, ville skrika, blev helt yr huvudet och hade nästan svårt att hitta andan. Kände mig helt instängd i min egna kropp”.

För att få hjälp att lugna ner sig själv pratade hon med sin pojkvän Philippe Cohen och mamma Pernilla Wahlgren i telefon. På Instagram skrev Pernilla under måndagen och berättade hur stolt hon är över Biancas prestationer men att hennes dotter måste vila.

”Hon jobbar galet mycket just nu, & har mycket på sina små sköra axlar . Som mamma blir jag orolig, & vill bara bädda in henne i bomull nu.... ”, skriver hon.

ARTIKELN HANDLAR OM