”Mest avskydd” någonsin – nu har ”Bachelor”-profilen gift sig

1 av 2
Juan Pablo Galavis och Osmariel Villalobos.
NÖJE

Han är känd som den ”mest hatade” Bachelorn genom tiderna.

Nu har förre tv-stjärnan Juan Pablo Galavis, 36, gift sig, rapporterar People.

I samband med säsongsavslutningen av ”Bachelorette” i måndags avslöjade programledaren Chris Harrison att Juan Pablo Galavis gift sig med den Venezuela-födda tv-programledaren och tidigare skönhetsdrottningen Osmariel Villalobos, 29.

Paret, som dejtat sedan 2016, gifte sig under en privat ceremoni i Miami.

Galavis har tidigare berättat för People att han började följa sin partner på Instagram. Men det var först när hon la upp en video där hon dansade med sin brorson som han tog kontakt med henne.

– Jag tyckte det var sött så jag kommenterade på hennes Instagram, sa han till People förra året, och berättade att det var mer än fysisk attraktion när de började träffas.

– Hon bryr sig om människor, och är väldigt familjeorienterad. Det är viktigt för mig.

Stormade ut från inspelningen

Förre fotbollsproffset Juan Pablo Galavis är annars känd för att ha varit med i den artonde säsongen av amerikanska ”The Bachelor”. Hans framträdande i programmet skapade snart tittarstorm, så pass att programledaren Chris Harrison kallat säsongen för en av de mest kontroversiella någonsin, enligt Daily Mail.

Galavis ska bland annat uttryckt homofobiska kommentarer och sagt stötande ord till de kvinnliga deltagarna.

I finalavsnittet fick han en ordentlig avhyvling av deltagaren Clare Crawley som han valde bort.

– Jag trodde jag visste var du var för en slags man. Men det du har utsatt mig för gör att jag aldrig skulle vilja ha dig som pappa till mina barn, sa hon innan hon stormade ut från inspelningen.

ARTIKELN HANDLAR OM