Här är de nya tjejerna i ”Unga mammor”

avMathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 6 | Foto: TV3
Deltagarna i ”Unga mammor” hösten 2017.

Viafree- och TV3-serien ”Unga mammor” är tillbaka med en ny säsong den 16 augusti.

Tittarna får återse bekanta ansikten, men även lära känna två nya mammor – Lovejoy Bäcklund och Julia Mindell.

– Vi är jätteglada över att de nya mammorna och favoriterna Julia Bergman, Natalie Grip och Lina Lundmark valt att delta i den här säsongen, säger Moa Estmalm affärsområdeschef Viafree på MTG Sverige i ett pressmeddelande.

”Unga mammor” är tillbaka med en ny säsong den 16 augusti.

Då gör även två nya mammor entré i serien – Julia Mindell och Lovejoy Bäcklund.

Julia Mindell, 19, fick veta att hon väntade barn samma dag som hennes man åkte in i fängelse. I dag bor den lilla familjen tillsammans i Södertälje – Julia, pappan och deras 1-åriga dotter Nanja.

Loveyjoy Bäcklund, 20, hade en tuff uppväxt och gör allt för att ge sin dotter Hailey, 1, en kärleksfull barndom. De bor tillsammans med pappan i Vallåkra utanför Helsingborg.

– Vi är säkra på att Lovejoy Bäcklund och Julia Mindell kommer att tas emot av våra tittare med öppna armar. Deras bakgrundshistorier och kärleken till barnen kommer att framkalla känslor även hos den mest okänsliga. Vi är jätteglada över att de nya mammorna och favoriterna Julia Bergman, Natalie Grip och Lina Lundmark valt att delta i den här säsongen, säger Moa Estmalm, affärsområdeschef Viafree på MTG Sverige, i ett pressmeddelande.

Premiär 16 augusti

Dessutom återvänder bekanta ansikten, Julia Bergman, 22, Lina Lundmark, 20, och Natalie Grip, 22.

I serien får tittarna följa unga mammor och deras föräldraskap samtidigt som de försöker balansera mammalivet med tonårstiden.

Den nya säsongen av ”Unga mammor” börjar sändas på TV3 måndag den 21 augusti 20.00.

Ett nytt avsnitt av ”Unga mammor” släpps varje onsdag och torsdag 19.00 på Viafree med start 16 augusti.

De är mammorna i ”Unga mammor”

Foto: TV3
Julia Mindell och Nanja.

Julia Mindell, 19 år

Fck veta att hon var gravid samma dag som hennes man åkte in i fängelse. Trots att hon skulle få gå igenom hela graviditeten, förlossningen och barnets första år ensam så tvekade hon aldrig på att behålla barnet.

Idag är Julias dotter Nanja 1 år och tillsammans med pappan bor de i Södertälje.

Foto: TV3
Lovejoy Bäcklund och Hailey.

Lovejoy Bäcklund, 20 år

Är mamma till ettåriga dottern Hailey. Tillsammans med dotterns pappa bor de i Vallåkra utanför Helsingborg. Lovejoy, som själv hade en tuff barndom, gör nu allt hon kan för att överösa sin dotter med kärlek.

Foto: TV3
Julia Bergman och Milan.

Julia Bergman, 22 år

Kommer från Vinslöv. Tillsammans med sonen Milan, 3 år, lever hon varannan-vecka-liv samtidigt som hon studerar till sjuksköterska.

Foto: TV3
Lina Lundmark och Audrina.

Lina Lundmark, 20 år

Kommer från Tyresö utanför Stockholm är mamma till dottern Audrina, 1 år. Lina drömmer om att kunna livnära sig som bloggare.

Foto: TV3
Natalie Grip med Alicia, Joline och Ronja.

Natalie Grip, 22 år

Är från Ljung har fullt upp på sin gård med barnen Alicia, 4 år, Joline, 2 år, och Ronja, 1 år. Natalie driver en kennel och har åtta hundar och tre hästar.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM