Måns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren till TV4:s storsatsning

Expertpanel i nya ”Masked singer” tillsammans med Felix Herngren och Nour el Refai

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

Felix Herngren, Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw och Nour el Refai kommer utgöra expertpanelen i TV4:s nya jättesatsning.

Tillsammans ska de försöka lista ut vilka kändisar som sjunger – förklädda till monster och fantasidjur.

”Masked singer” leds av David Hellenius och kommer sändas senare i höst.

Maskerade kändisar som tävlar i sång. Det är TV4:s nya jättesatsning ”Masked singer” som har premiär senare i höst. Under kanalens höstpresentation på onsdagsmorgonen presenterades den expertpanel som ska försöka lista ut vilka kändisar som döljer sig under de fantasifulla maskeringarna.

Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Nour el Refai och Felix Herngren i TV4:s nya satsning ”Masked singer”
Foto: Jimmy Wixtröm
Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Nour el Refai och Felix Herngren i TV4:s nya satsning ”Masked singer”

”Bra på att känna igen röster”

I höst kommer panelen att utgöras av Felix Herngren, Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw och Nour el Refai.

– Vi sitter som panel och gissar och varje vecka åker nån ut och får ta av sig sin mask, säger Måns Zelmerlöw, under TV4:s höstpresentation.

– Utmaningen är att vi ska gissa på vem som sjunger. Jag tycker att jag är bra på att känna igen röster, men sen säg att Gunde Svan visar sig vara en jättebra sångare. Vem hade vetat det, säger Pernilla Wahlgren.

Foto: LOTTE FERNVALL
Pernilla Wahlgren

Det var vid förra årets höstpresentation som TV4 gick ut med att David Hellenius skulle leda den nya jättesatsningen. Totalt kommer 12 maskerade kändisar att tävla.

– Det ska vara personer som kan sjunga också. Kända personer som tittarna känner igen, men helst inte artister, säger David Hellenius.

Mickey Rourke tävlat i USA

Serien som ursprungligen kommer från Sydkorea har redan gjort supersuccé i USA, där Hollywoodstjärnan Mickey Rourke häromveckan avslöjades som en av kändisarna som sjöng, maskerad till en gremlin. Versioner av sångtävlingen har också framgångsrikt sänts i bland annat Kina, Australien, Bulgarien, Frankrike, Tyskland och Storbritannien.

Publicerad:

LÄS VIDARE