Så stöttas Läckberg av Simon Sköld efter SD-hatet

”Du är bäst hjärtat och en hjälte i mina ögon”

NÖJE

Näthatet flödade efter att Camillla Läckberg kritiserat Jimmie Åkessons uttalande om att Astrid Lindgren är hans inspirationskälla.
Nu stöttas hon av sambon Simon Sköld.
– Du är bäst hjärtat och en hjälte i mina ögon, skriver han på Instagram.

Att Sverigedekokraternas partiledare Jimmie Åkesson beskrev Astrid Lindgren som sin inspirationskälla fick Camilla Läckberg att reagera. I ett lång inlägg på Instagram kritiserade hon Åkessons uttalande.
”Hela min själ gör ONT när jag ser hur SD:s partiledare försöker claima Astrid Lindgren som ’sin’. Förlåt men hur fräck och okunnig kan man vara???”, skrev hon bland annat i inlägget.

Stöttas av sambon

Efter sitt uttalande har hon fått ta emot mycket näthat och hårda ord. Något som fått sambon och MMA-fightern Simon Sköld att stötta och hylla henne. På instagram har han lagt upp en bild på Läckberg och skriver:
”Här är hon, coolaste och modigaste tjejen jag vet! Senaste dagarna har hon fått ta emot extremt mycket skitsnack och förvridna kommentarer från folk som valt att misstolka hennes åsikter om SD:s politik. Men hon behåller lugnet och svarar sakligt vad hon faktiskt menar och sagt, och står upp för vad hon faktiskt tror på! Du är bäst hjärtat och en hjälte i mina ögon”.

ARTIKELN HANDLAR OM