Exfruns känslotal till Alan Thicke: ”Svårt”

Han dog av en plötslig hjärtattack.

I går hölls en minnesstund för Alan Thicke och hans exfru Gloria Loring höll ett känslofyllt tal.

– Det fanns ingen tid att säga det som behövde sägas, sa hon enligt Us Weekly.

Alan Thicke segnade ihop efter en hjärtattack på hockeyisen under en match med sin son.

Han fördes genast till sjukhus där han dödförklarades, 69 år gammal.

Under gårdagens minnesstund i stjärnans hem i Carpinteria, Kalifornien höll exfrun och sångerskan Gloria Loring, 70, ett känslofullt tal till skådespelarens ära.

– Jag tycker det är så svårt när någon försvinner så plötsligt. Ingen förberedelse, ingen tid att säga det som behöver få sägas eller tala ut om något. Det är verkligen svårt. Men jag tror att Alan levde ett lyckligt liv. Han hade roligt, sa hon enligt Us Weekly.

”Mer party än begravning”

Stjärnans goda humör präglade ceremonin som blev något av en glädjefest, enligt tidningen.

– Stämningen var god, mer som ett Oscarsparty än en begravning. Talen var roliga och fulla av liv, så som Alan skulle ha velat ha det, att fira hans liv.

Kollegor som Leonardo DiCaprio och vänner som Kris Jenner samt komikerna Bill Maher och Bob Saget stod på rad för att berätta om sin kärlek till Thicke.

”Alan var en hängiven far, vän och förebild. Han visste hur man tyglar kraften i nöjesbranschen och var upplyftande för så många, inklusive mig. Jag kommer för alltid att vara tacksam för ynnesten att ha jobbat med Alan tidigt i min karriär”, skrev DiCaprio på sin Facebooksida.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN