Nicola Perrelli

Nicola Perrelli har gift sig

Sa ja till kärleken Christina Karlsson

Av: 

Anna & Hans Shimoda

Nicola Perrelli har gift sig med kärleken Tina.
Nicola Perrelli har gift sig med kärleken Tina.

NÖJE

Nicola Perrelli har gift sig med kärleken Tina.

I helgen blev de man och hustru under romantiska former i Sigtuna.

– Vi har varit tillsammans i tretton år och då känns det larvigt att i vår ålder kalla varandra för pojkvän och flickvän, säger han.

Det var sent under lördagens kväll som krögaren Nicola Perrelli lade ut en bild på sociala medier med texten ”Hon sa JA! Herr & Fru Perrelli 21.01.22”. Bröllopsbilden på Nicola och bruden Christina Karlsson är tagen i ett glittrigt vinterlandskap.

Bland de som lyckönskar brudparet finns brorsonen Benjamin Ingrosso som skickar röda hjärtan och brodern Emilio Ingrosso skriver ”Grattis” följt av två röda hjärtan.

– Det tog lite tid, men nu slog vi till. Vi har planerat det länge, men har varit tvungna att skjuta upp det gång på gång. Men nu ville vi gifta oss. Det har varit ett sådant jävla skitår så vi bestämde oss när Tina fyllde år i november, säger Nicola Perrelli dagen efter bröllopet till Aftonbladet.

Själva vigseln ägde rum i romantiska staden Sigtuna några mil norr om Stockholm.

– Den fjärde advent åkte vi ut till gamla rådhuset i Sigtuna och kollade. Sedan bestämde vi oss och gifte oss i lördags. Jag har aldrig varit i Sigtuna tidigare, men det är jättefint där. Det var också fint att det var vinter.

Nicola förklarar att de sedan åt middag på det anrika stadshotellet i Sigtuna och att de även tillbringade bröllopsnatten där.

– Det känns fantastiskt att vara gift! Vi har varit tillsammans i tretton år och då känns det larvigt att i vår ålder kalla varandra för pojkvän och flickvän. Tina har inte heller varit gift tidigare så då gjorde vi det.

Nicola Perrelli förklarar att bröllopet var väldigt litet och intimt.

– Det var faktiskt bara Tinas barn och hennes sons sambo på plats. De var vittnen. Min högsta önskan var att mina barn skulle vara där, jag hade bjudit in dem, men jag fick inget svar tyvärr.

Blir det någon bröllopsresa?

– Det blir det. Vi kollar var och när, det kanske blir Mexiko i februari. Vi skulle egentligen ha åkt nu direkt efter och då funderade vi på Thailand, men det är inget folk där, det är helt tomt. Det handlar också om hur mycket jobb vi har, vi ska öppna flera krogar i april.

Nicola Perrelli har tidigare varit gift med artisten Charlotte Perrelli som han har två söner tillsammans med.

ANNONS

Packa badväskan med Cellbes! Baddräkter och bikinis med hög midja, shapingeffekt i fina färger till ett bra pris!

Extern länk från Cellbes SE

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

De var otrogna – fångades på bild

ÄMNEN I ARTIKELN

Nicola Perrelli

Bröllop

Charlotte Perrelli