Därför lämnar Hayes Jemide ”Robinson”: ”För jävligt”

Skadedrabbad – knappt vecka före finalen

”Robinson”-resan är över för Hayes Jemide.

Han lämnar frivilligt efter att ha drabbats av skador.

– Jag har ett ansvar till min familj och mina barn, säger han.

Efter en lång tid i ”Gränslandet” fick Hayes Jemide, 48, äntligen återvända till huvudprogrammet i ”Robinson” igen. Men lyckan blev kortvarig. I onsdagens ”Robinson” berättar han plötsligt att han väljer att lämna och åka hem till Sverige.

– Jag har valt att lämna ”Robinson” för att jag är skadad. Jag har problem med min nacke och jag har inflammationer i kroppen som gör att jag får ont. Att ge upp när det är mindre än en vecka kvar är för jävligt, säger han.

”Komma hem hel”

Han fortsätter.

– Men min mamma har lärt mig att man behöver inte vinna alla strider. Och jag har ett ansvar till min familj och mina barn där hemma att komma hem hel, så jag måste ta det ansvaret. Men jag försöker att se det positivt. Jag har lärt mig mycket av den här resan.

Hayes Jemide valde att lämna ”Robinson”.
Hayes Jemide valde att lämna ”Robinson”.

”En fördel”

I avsnittet reagerar de andra deltagarna förstående på beskedet.

– Det är tråkigt att Hayes fick lämna på grund av medicinska skäl, det är alltid tråkigt när någon blir skadad och inte får fullfölja sitt ”Robinson”-äventyr, så jag lider lite med honom. Men han är en stor spelare, han är en stark spelare och han är ett hot också inför kommande finalvecka, så det blir ju alltid en fördel oavsett vad, säger Filip Johansson.

”Robinson” sänds måndag till torsdag 19.30 samt söndagar 20.00 på TV4 och på TV4 play.

Hayes Jemide valde att lämna ”Robinson”.
Hayes Jemide valde att lämna ”Robinson”.
Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE

Ämnen i artikeln