Därför har Zara Larsson slutat titta på porr och röka gräs

Berättar om beslutet

Zara Larsson.
Zara Larsson.

Zara Larsson har slutat med både porr och gräs.

I ”Fördomspodden” förklarar artisten varför hon tagit beslutet.

– Det är inte sexigt att känna så, säger hon.

Artisten Zara Larsson, 23, har tidigare pratat öppet om att hon röker gräs. Men nu är det slut på det. I podcasten ”Fördomspodden” berättar hon att det blev för mycket till slut.

– Jag hatar att känna att det ska vara en del av min personlighet, förstår du vad jag menar? Det är inte sexigt att känna så. Eller så ”tjejerna som röker gräs”. Och så kände jag mig lite ångestriden. Det var skönt att komma bort från det lite grann ändå.

Slutat titta på porr

Något annat hon slutat med är att titta på porr.

– Jag vet inte varför det inte intresserar mig längre, jag kanske förstår mer nu, industrin bakom och att det inte behövs typ, säger Zara Larsson.

Tidigare i år bekräftade stjärnan att hon är tillsammans med dansaren Lamin Holmén. Det, säger hon, är ännu en anledning till att hon inte längre vill titta på porr.

– Jag känner så att om man har ett bra förhållande och bor tillsammans. Om man är lite kåt då är det väl bara att ha sex. Eller varför skulle jag låsa in mig på toan och kolla på porr? Det tycker jag låter jättefrämmande för mig personligen. Och jag skulle bli lite ledsen om min pojkvän gjorde det. ”Hallå, jag är här”, så skulle jag känna, så det kanske är den grejen också, säger Zara Larsson.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN