Bianca Ingrosso: Därför går hon alltid tillbaka till Philippe Cohen

Gjort slut sju gånger – blivit tillsammans åtta

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso.
Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso.

Kärlek övervinner allt?

Ja, i alla fall när det gäller Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen.

Nu förklarar hon varför de alltid går tillbaka till varandra, trots att de gjort slut sju gånger.

Bianca Ingrosso, 26, och Phillipe Cohen, 27, har varit ett par från och till i sju års tid. I senaste avsnittet av ”Wahlgrens värld” berättar Bianca Ingrosso att de gjort slut ungefär en gång per år, det vill säga sju gånger sammanlagt. Varje gång har de dock hittat tillbaka till varandra, och nu förklarar hon varför hon fortsätter att försöka med Phillipe Cohen.

– Det var honom jag träffade innan allting drog igång. Han har ju älskat mig för verkligen bara den jag är, alltså tjänat noll kronor, inte ens haft ett jobb och inte egentligen ”varit någon”. Då var jag liksom den största för honom och det värdesätter jag ju, säger hon i programmet.

Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso.

Jämför med Pernilla och Emilio

Senaste gången de hittade tillbaka till varandra var i våras, och just nu är de ett par. Men när avsnittet spelades in var de mitt i en paus. I ”Wahlgrens värld” säger Bianca Ingrosso att alla deras uppbrott antagligen har påverkat dem båda mer än vad de tror. Hon beskriver det som ett öppet sår.

– Den har vi aldrig riktigt arbetet på, vi har bara blivit nyförälskade och levt i det och sedan har samma problem dykt upp och så har vi inte tagit tag i det.

Hon jämför deras relation med den som hennes pappa Emilio Ingrosso, 56, och hennes mamma Pernilla Wahlgren, 53, hade under flera år.

– Jag tror att vi båda älskar varandra så jävla mycket och sedan blir vi så irriterade på att vi inte har hittat kapacitet att vara vårat bästa vi, samtidigt som det har gått och så har det kommit något i vägen och så åker man ner i det hålet istället för att vara ett team, säger Bianca Ingrosso.

Wahlgrens värld sänds torsdagar klockan 20.00 på Kanal 5 och på Discovery +.

Publisert:

LÄS VIDARE