Här återförenas Jessica Biel med ”Sjunde himlen”-systrarna

1 av 4
NÖJE

Trots att det är tio år sedan det sista avsnittet av ”Sjunde himlen” sändes håller syskonen Camden i serien fortfarande kontakt.

Nyligen återförenades Jessica Biel med sina tv-systrar, rapporterar ew.com.

I elva år växte de upp tillsammans i tv-rutan, från tonåren till vuxen ålder.

Och precis som i tv-serien verkar Jessica Biel, 35, Beverly Mitchell, 36, och Mackenzie Rosman, 27, ha en nära relation.

I veckan laddade Beverly Mitchell upp en Instagrambild på de tre tv-systrarna.

”Jag är verkligen välsignad att ha de här två vackra kvinnorna i mitt liv. De är verkligen som systrar för mig. De utmanar mig, inspirerar mig, och de gör mig verkligen till en bättre person”, skriver Beverly Mitchell på sin blogg.

Beverly Mitchell, som trots att hon är äldst i trion spelade mellansystern Lucy, kan inte med ord förklara hur mycket hennes ”syskon” betyder för henne.

”Även om vi inte ses så ofta som vi önskade, är det alltid som att vi inte varit ifrån varandra när vi träffas, och jag kan inte vara mer tacksam. Jag älskar dem överallt annat och måste säga att efter några timmar med dem idag så är mitt hjärta fullt”.

Inga större roller

Efter att sista avsnittet av ”Sjunde himlen” sändes har deras karriärer tagit olika vägar.

Jessica Biel, som är tillsammans med världsartisten Justin Timberlake, har synts i flera storfilmer som ”The A-team” och ”Hitchcock”.

Yngsta systern Ruthie, spelad av Mackenzie Rosie, har precis som Beverly Mitchell fortsatt med skådespelarkarriären, men för båda har det mest handlat om roller i mindre film- och tv-produktioner.

ARTIKELN HANDLAR OM

Tv-serier