Här jublar stjärnorna i Kiss i natt – efter sin spelning i Stockholm

Anlände till hotellet osminkade och i badrock

avMathilde Albinsson

1 av 7 | Foto: Per-Olof Sännås
Tommy Thayer gör en segergest utanför hotellet i natt.

Kiss anlände vid midnatt till sitt hotell i Stockholm.

Aftonbladets fotograf P.O Sännås fångade rockbandet på bild iklädda badrockar och flipflops – och utan smink.

En minut över midnatt anlände Kiss till hotell Lydmar i Stockholm.

Fyra svarta mercedesbussar körde förbi hotellentrén och stannade framför en sidodörr på hotellet. Först att hoppa ur bussen var trummisen Eric Singer, klädd i ljusblå badrock med initialerna broderade på ryggen och med en vit handduk om huvudet, gjorde han V-tecknet mot Aftonbladets fotograf P.O Sännås innan han gick in på hotellet.

Därefter följde gitarristen Tommy Thayer och sångaren Gene Simmons, även de bekvämt klädda i badrockar och flipflops. Tommy Thayer passade också på att spexa framför kamerorna genom att slå ut med händerna i ett slags segergest, innan han försvann in genom sidodörren.

Tre autografjägare på plats

Folksamlingen framför hotellet var liten. Det var bara tre autografjägare och fem fotografer som fick skymten av rockbandet.

Sist av alla anlände Paul Stanley, sångare och gitarrist, i en egen buss. Han hade dock till skillnad från sina bandkamrater svart kavaj och skjorta på sig. Livvakterna försökte ställa sig framför, men Paul Stanley trängde sig fram och vinkade glatt mot Aftonbladets P.O Sännås, som nu var enda fotografen kvar på plats och ensam om att fånga den fjärde och sista bandmedlemmen på bild.

ARTIKELN HANDLAR OM