Beppe Starbrink tillbaka i ”Go’kväll” – efter svåra kraschen

”Hade inte riktigt samma flyt”

Han krossade benet i en motorcykelolycka.

Efter en omfattande operation och flera månader på kryckor är Beppe Starbrink nu tillbaka i ”Go’kväll”.

– Jag brukar aldrig vara nervös, men nu var jag lite på tå och kände att det var ett tag sedan jag sände.

Det var i mitten av september som den populäre ”Go’kväll”-programledaren Beppe Starbrink, 56, var med om en motorcykelolycka i hemstaden Umeå.

Hjulen släppte när han skulle bromsa inför ett rödljus. Det blev vattenplaning och Beppe Starbrink fick motorcykeln över sig. Benet krossades och han tvingades till en komplicerad operation och en lång konvalescens.

Beppe Starbrink på sjukhuset
Beppe Starbrink på sjukhuset

Beppe Starbrink om läkningen

Nu är Beppe Starbrink tillbaka i rutan och det är han glad för.

– Jag började den tionde januari och premiärprogrammet var mitt. Det var jättekul. Men jag märkte att jag hade varit borta ett tag, jag kände mig lite ringrostig och hade inte riktigt samma flyt och avslappnade förhållande till allt som jag hade tidigare. Jag vet inte om tittarna märkte av något. Jag brukar aldrig vara nervös, men nu var jag lite på tå och kände att det var ett tag sedan jag sände, säger Beppe Starbrink till Aftonbladet direkt efter ett läkarbesök som föll ut väl.

– Jag kommer precis från röntgen efter möte med min läkare och jag är glad för jag har fått släppa kryckorna och det går jättebra med min läkning. Jag är inte riktigt hemma ännu, men det ser bra ut.

Starbrink i Go’kväll-studion
Starbrink i Go’kväll-studion

”Jag ska sälja min motorcykel”

Att Beppe Starbrink är tillbaka i rutan har tittarna uppmärksammat.

– Det är många som har hört av sig och sagt att det är kul att jag är tillbaka, men jag har också fått rena kryahälsningar. Jag har också fått träningstips av tittare och en del skriver om sina egna höftoperationer.

Beppe Starbrink berättar att han dock inte kommer att bli helt återställd. Benet var krossat och operationen med diverse skruvar var omfattande. Nu uppmanar läkaren att han ska ta det lite lugnare i framtiden.

– Läkaren har sagt att jag måste välja vad jag sysslar med för aktiviteter, så jag ska sälja min motorcykel. Jag ska sälja den och köpa en ny kul cykel istället. Det får inte hända något med benet en tredje gång för då blir det svårt att operera. 

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN