Jessica Wahlgren har hittat kärleken – i tidigare tennisproffset

Bekräftar relationen med Magnus Norman

Magnus Norman och Jessica Wahlgren.
Magnus Norman och Jessica Wahlgren.

Jessica Wahlgren har varit officiellt singel sedan skilsmässan från Linus Wahlgren.

Nu kan Aftonbladet avslöja att hon mött kärleken i tidigare tennisproffset Magnus Norman.

”Vi kan bekräfta att vi är tillsammans”, skriver Jessica Wahlgren i ett sms.

Makeupartisten Jessica Wahlgren, 45, är före detta svägerska och väninna till Pernilla Wahlgren och är flitigt förekommande i realityserien ”Wahlgrens värld”.

Jessica Wahlgren var tidigare gift med Linus Wahlgren. De har två barn tillsammans, Colin, 9, och Linn, 14, och de skilde sig 2012.

Exparet har vittnat om sin fina relation och Jessica har blivit en del av familjen Wahlgren.

Jessica Wahlgren på veckans vip-event med musikalartisten Lisa Stadell.
Jessica Wahlgren på veckans vip-event med musikalartisten Lisa Stadell.

Jessica Wahlgren har inte haft någon officiell pojkvän sedan skilsmässan utan ägnat tiden åt att umgås med sina väninnor och jobba.

Men nu kan Aftonbladet avslöja att hon har hittat kärleken igen. Den lycklige är före detta tennisproffset Magnus Norman, 44, som var en del av det svenska tennisundret.

”Vi kan bekräfta att vi är tillsammans, men vi vill inte säga mer än så”, skriver Jessica Wahlgren i ett meddelande.

Kom tillsammans till vip-fest

Aftonbladet träffade Jessica Wahlgren och Magnus Norman när programledaren Doreen Månsson bjöd in till ett vip-event på Edsvikens Gelateria  i Sollentuna utanför Stockholm i veckan. Då kom de tillsammans och satt och höll om varandra och gjorde ingen hemlighet av sin relation. De ville inte ställa upp på bild utan avböjde vänligt.

Magnus Norman på veckans vip-event.
Magnus Norman på veckans vip-event.

Jessica Wahlgren berättade nyligen i Bathina Philipsons podcast att hon tidigare hade blivit kär i en kille som var femton år yngre. De blev blixtförälskade, men det fungerade inte.

– Jag har aldrig gått igång på yngre killar, men vi blev kära på en jobbresa. Hen han var så pass mycket yngre än jag och ville ha barn och ja, det blir svårt att få ihop hans liv och mitt liv, sa Jessica Wahlgren.

Norman separerade

Magnus Norman berättade nyligen att han har separerat från sin sambo Linda Dagh efter en flera år lång relation.

– Det är klart att det känns jobbigt, det gör det ju för alla som går igenom en separation. Det enda jag kan säga är att jag och Linda fortfarande är vänner och att vi försöker göra allt så bra som möjligt får våra barn. Det är vårt hundraprocentiga fokus. Det är det jag vill kommentera om det, sa Magnus Norman i Expressen i slutet av juli.

Norman rankades som en av Sveriges bästa tennisspelare 2000 och var nära att ta en Grand Slam-titel i Franska Öppna samma år. Han förlorade dock mot Gustavo Kuerten från Brasilien.

Magnus Norman slutade med tennis 2003 efter stora skadeproblem.

Publisert:

LÄS VIDARE