Blev först att tvingas lämna ”Let’s Dance”

I kväll blev elva par tio.

Och det är redan slutdansat för Leo Méndez och danspartnern Malin Watson som blev första paret att åka ur ”Let’s Dance” 2019.

– Någon måste åka ut och nu blev det jag, säger Méndez till Nöjesbladet direkt efter utslagningen.

Förra veckan drog den fjortonde säsongen av TV4:s populära familjeunderhållning ”Let’s Dance” i gång. Då fick de elva dansande kändisarna chans att visa vad de hunnit lära sig utan att riskera att åka hem.

I kväll drog tävlingen i gång på riktigt, då det första paret slogs ut ur tävlingen.

Kristin överlägsen

För kvällens danser fick Kristin Kaspersen och Calle Sterner överlägset flest jurypoäng, 21, mot tvåan LaGaylia Frazier och Tobias Bader på 15.

Thomas Ravelli, som bara skrapade ihop 3 poäng förra veckan, mer än fördubblade sin poängskörd nu ihop med Jasmine Takacs men hamnade ändå i botten med 7.

När juryns poäng från den här och förra veckan räknats ihop ledde Kristin Kaspersen före Linnéa Claeson, som dansar ihop med Jacob Persson. Ohjälpligt sist låg då Thomas Ravelli.

Hård vecka privat

Men när tittarna sagt sitt visade det sig att Leo Méndez och Malin Watson blev första paret att få lämna ”Let’s dance”.

– Jag har alltid förstått vad en tävling är. Jag har varit med i några stycken. Och tro mig om du tittar på min karriär, det kan vara Melodifestivalen eller vad som helst. Då kan du se att jag aldrig fått något från någon jury. Så det är alltid folket. Så jag vill tacka alla som har röstat på mig, säger han.

I sändningen antydde Méndez att han inte varit fullt koncentrerad på dansen de senaste dagarna och att det har varit jobbigt privat.

– Det har varit en tuff vecka. Jag tror att det kommer att fortsätta så. För jag har fortfarande inte löst mitt problem. Däremot ser jag lite ljus där och det kan finnas en lösning. Men det har varit riktigt tungt. För det har med ett av mina barn att göra och då blir det personligt för mig. Det blir så jobbigt för att jag är en familjefar framför allt. Sen kommer artisteriet och allt annat, säger han och fortsätter:

– Men det positiva med det här är att nu kommer jag få mer tid att kunna lösa mina problem. Man måste kunna se det positiva i allting.

”Let’s Dance” visas i TV4 på fredagar kl. 20.00.

Publisert:

LÄS VIDARE