Paradise hotel

Marcelo slår tillbaka mot Bianca – med kärleksinvit

Inför ”Paradise hotel”: ”Hon får kolla på sig själv”

Av: 

Linn Elmervik

NÖJE

Han kallades manipulativ med skev kvinnosyn.

Nu slår Marcelo Peña tillbaka mot Bianca Ingrosso efter den offentliga dissen.

– Hon är väl inte helt clean hon heller, säger han.

Bianca Ingrosso, 24, kritiserade ”Paradise hotel”-profilen Marcelo Peña, 29, i podcasten ”Har du sagt A får du säga B”.

Nu svarar han på anklagelserna om att han är osäker och manipulativ och har en skev kvinnosyn.

– Hon känner inte mig på det sättet. Hon bildar väl sig en uppfattning utifrån det hon ser på tv, det gör många. Hon får väl kolla på sig själv innan hon snackar skit om andra. Jag tänker inte snacka skit om henne så men hon är väl inte helt clean hon heller, säger han.

Men trots den offentliga avhyvlingen hyser Marcelo inget agg mot Bianca. Tvärtom skulle han gärna träffa henne.

– Att Bianca lägger sig i är väl bara bra pr för mig. Jag skulle bjuda ut henne på dejt om det var så. Jag och Bianca har ändå träffats sedan många år tillbaka. Hon var vän med Annica (Englund, Marcelos före detta flickvän, reds anm) och med mig. Det var inga hard feelings där. Sedan började hon lägga sig i, men skulle jag få en halvtimme med henne tror jag att hon skulle gilla mig. Då tror jag att hon skulle få lite känslor och så kanske det hade blivit vi, säger han.

”Vet inte var de fått det ifrån”

Bianca Ingrosso är inte ensam om att kritisera Marcelo Peña för att ha en dålig kvinnosyn. Tv-profilen får flera kommentarer i veckan på sociala medier om sin personlighet i rutan.

Men han känner inte igen sig.

– Det är många som hoppar på mig för att de tycker att jag är en mansgris och att jag trycker ner kvinnor. Jag vet inte var de har fått det i från, jag har aldrig slagit en kvinna, jag har aldrig sagt något nedlåtande till en kvinna, jag har aldrig varit otrogen mot en kvinna, säger han.

Kan hantera det

Samtidigt tar han åt sig av kommentarerna.

– Jag är inte en vägg heller. Om en tjej kollar och viskar när jag går på stan undrar jag om det är för att hon tycker att jag ser bra ut eller för att hon tycker att jag är vidrig. Så har jag aldrig känt förut. Man är ju bara människa. Men jag kan hantera det bra, sådant biter inte jättemycket.

Det var när Bianca fick frågan ”Vem skulle du vilja avskeda som influencer?” i podden ”Har du sagt A får du säga B” som hon svarade Marcelo.

– Marcelo. Alla dagar i veckan. Vad gör du ens som influencer? Och vad gör du i tv? Jag klarar inte av honom. Jag skiter i om han säger att det var klippt i ”Paradise Hotel”. Han har sån skev kvinnosyn och han är så osäker och han är fucking manipulativ. Och förlåt jag vet att man inte ska gå på personangrepp men du är inte så jävla snygg, sa hon då.

Marcelo Peña är aktuell i den nya säsongen av ”Paradise hotel” som har premiär på TV3 den 2 september.

ANNONS

Fynda kläder, skor och allt till träningen på Nikes vinterrea

Extern länk från Nike

Shoppa här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Så gick det sen ”Paradise hotel” 2019

ÄMNEN I ARTIKELN

Paradise hotel

Bianca Ingrosso