Anders Timell

Anders Timell: ”Jag ska in i branschen igen”

Av: 

Hans Shimoda

Anna Shimoda

NÖJE

Han har hållit låg profil sedan han lämnade jobben på Mix Megapol och restaurangerna Riche och Teatergrillen i vintras.

Nu berättar Anders Timell för första gången om sina framtidsplaner.

– Jag ska in i restaurangbranschen igen, säger han till Nöjesbladet.

Tidigare radioprofilen och restaurangditon Anders Timell, 52, slutade i december på programmet ”Gry & Anders med vänner” på Mix Megapol.

– Jag har pratat med Anders både i helgen och i går och det tråkiga jag har att berätta är att Anders har kommit fram till att han kommer inte förlänga sitt avtal med Mix Megapol från årsskiftet. Jag har haft 14 otroligt roliga år här på radion med honom och kommer sakna honom jättemycket, sa radiokollegan Gry Forsell då hon i direktsändning berättade att Timell inte skulle komma tillbaka efter sin pappaledighet.

Timell lämnade samtidigt jobben på krogarna Riche och Teatergrillen i Stockholm.

Timell med exkollegan Gry.

Vid samma tid fick han dottern Julie med kärleken Charlotte Wiktorsson, 34, och i helgen gifte de sig med mängder av kändisvänner och släkt i Ulriksdals slottskapell.

– Det känns fantastiskt och den här gången är jag lite mer med. Jag är mer varsam. Jag älskar naturligtvis Kim lika mycket som Julie, det är en sån härlig grej alltsammans. Sen är Kim helt förälskad i Julie, hon fattar det ju inte än, men Kim tycker det är helt fantastisk att ha fått en lillasyster. Han har verkligen tagit till sig henne, han är så gullig, säger Anders som hållit en låg offentlig profil och inte synts till eller uttalat sig, men under torsdagskvällen valde att gå på ett bilevent där Nöjesbladet träffade honom.

För närvarande är han pappaledig och har inget jobb att gå tillbaka till. För Nöjesbladet berättar han dock att han avser göra comeback.

– Jag ska in i restaurangbranschen igen. Exakt vad det blir är hemligt ännu så länge, men ni får se, säger han.

ANNONS EXTERN LÄNK

3 för 2 på damtrosor hos Lindex! Få den billigaste på köpet. Rabatten dras av i kassan. Handla här

Lindex

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Anders Timell

LÄS VIDARE

Drar tillbaka vittne mot Martin Timell

ÄMNEN I ARTIKELN

Anders Timell