300 000 har tittat på ”Film”

NÖJE

Nöjesbladets nya webbshow är en hit: Helt ofattbart kul

1 av 3

”Film” är bäst på nätet.

Nöjesbladets nya filmmagasin gör succé – med över 300 000 tittare.

– Det känns helt ofattbart kul, säger programledaren Teresa Tingbrand.

Det klickade till på en gång för Nöjesbladets nya filmmagasin ”Film”. Med över 300 000 videovisningar sedan premiären förra veckan har webbtv-programmet tittarsiffror som står sig i jämförelse med vanlig tv.

”Kunnigt”

– Det är fantastiska siffror och ett övertygande kvitto på att läsarna håller med oss om att det behövs ett kul och kunnigt program om film, säger Joacim Persson, tf nöjeschef på Nöjesbladet.

”Film” är ett program för dig som gillar att titta och prata om film. Panelen består av filmrecensenten Jens Peterson och Nina Johansson, Sofies modes populärkulturella expert.

Tillsammans med programledaren och filmrecensenten Teresa Tingbrand diskuterar de så väl stora filmgenombrott som obskyra historiska detaljer.

– Det känns så otroligt roligt att så många tittade. Och framför allt att de kommenterade innehållet. Vi vill gärna att tittarna kommer med egna förslag på vad vi ska ta upp, säger Teresa.

Listar läskigt

I det nya avsnittet grottar ”Film” ner sig i science fictionfilm – biosommaren är fullproppad med utomjordingar – och prata om fenomenet ”cameos”.

– Alla som gillar rymdmonster måste titta. Vi listar bland annat de läskigaste som någonsin invaderat jorden. På film, vill säga, säger Teresa.