Superparet till Sverige: ”En otrolig inspiration”

Rickard Sjöberg möter George Clooney och Amal Clooney

Ett av världens mest kända par dyker upp i Sverige nästa år.

Hollywoodstjärnorna George och Amal Clooney medverkar på Postkodlotteriets förmånstagarfest – där de ska intervjuas av Rickard Sjöberg.

– Det blir en otrolig inspiration, säger programledaren till Expressen.

Postkodlotteriet slår på stora kändistrumman.

Till nästa års förmånstagarfest har man bjudit in dubbla Oscarsvinnaren George Clooney, 57, och Amal Clooney, 40, och som huvudtalare, vilket Expressen var först att rapportera om.

Programledaren Rickard Sjöberg, 49, ser fram emot sitt möte med filantroperna.

– Det ska bli oerhört intressant att prata med dom, säger Rickard Sjöberg till tidningen och fortsätter:

– Det fantastiska med de här människorna är att dom båda har en ådra i sig som är extremt stark för rättvisefrågor, folkrättsfrågor och civilsamhälle.

Postkodlotteriets förmånstagarfest hålls den 13 mars i Stadshuset i Stockholm. Under festen kommer lotteriets överskott på 1,1 miljarder kronor delas ut till 55 förmånstagare, skriver Expressen.

Förre statsministern Fredrik Reinfeldt och skådisarna Robin Wright och Emma Thompson är några av de namn som tidigare varit huvudtalare.

George Clooney, som i tidigare intervjuer sagt att han aldrig skulle gifta sig eller skaffa barn, förlovade sig med Amal Clooney i mars 2014. Samma år gifte de sig och förra året blev de föräldrar till tvillingarna Ella och Alexander.

Publisert:

LÄS VIDARE