TV4-profilen har en ny kärlek

”Love Island”-profilen Mathias Guss om Nicci Hernestig: ”Mår bra i hennes närvaro”

Det blev ingen kärlek för Mathias Guss, 23, i TV4:s ”Love Island”.

Men nu har han hittat den – i influencern Nicci Hernestig, 19.

– Efter ”Love Island” tänkte jag att jag inte skulle skaffa nåt förhållande, men när allt bara går av sig självt är det dumt att stoppa, säger han.

Mathias Guss har tidigare avslöjat för Nöjesbladet att han har en ny flickvän. Men då ville han inte berätta vem det var. Fram tills nu.

Nyligen bjöd han på en riktig kärleksbomb för alla sina följare i sociala medier. Guss är tillsammans med Nicci Hernestig.

– Det är ett väldigt stort steg när man är offentlig att gå ut med såna här saker. Det blossar upp rätt rejält. Därför ville vi vänta med det tills vi kände att vi var trygga i det här. Men det känns sjukt bra. Jag mår jättebra i hennes närvaro, säger han.

Mathias Guss berättar att de varit ett par sedan början av december.

– Det har bara flutit på. Det har väl inte uppstått nåt som har känts som ett hinder. Efter ”Love Island” i år tänkte jag att jag inte skulle skaffa nåt förhållande, men när allt bara går av sig självt är det dumt att stoppa.

Tog kontakt efter hatstormen

Nicci Hernestig har tidigare varit tillsammans med ”Farmen VIP”-profilen Ben Mitkus, 23. I samband med uppbrottet fick Hernestig ta emot en mängd hatkommentarer, vilket hon berättade om i sina sociala medier.

– När jag kom hem från "Love Island" var det en riktig hatstorm kring henne. Vi följde varandra på Instagram. Hon var ledsen, och då kommenterade jag på en sån händelse. Jag tyckte verkligen synd om henne. Jag skrev: ”Var stark, upp med hakan. Styrkekramar till dig”. Efter det blev det att vi fick kontakt helt enkelt, säger Mathias Guss.

Och paret verkar trivas i varandras sällskap. Deras första jul som par firar de tillsammans.

– Det känns riktigt stort. Hon ville att jag skulle fira med hennes familj, så det är jättetrevligt tycker jag. 

Publisert:

LÄS VIDARE