Chrissy Teigen och John Legends flygplan tvingades vända

1 av 2
Chrissy Teigen.
NÖJE

Chrissy Teigen och John Legend var på väg till Tokyo.

Efter fyra timmar i luften vände plötsligt planet – man hade hittat en obehörig person ombord.

”Efter allt det här har jag tillbringat åtta timmar på ett plan till ingenstans”, live-rapporterade supermodellen på sin Twitter.

Flygplanet flög från Los Angeles till Tokyo, men gjorde efter fyra timmars flygresa en u-sväng.

Besättningen upptäckte nämligen en person som inte fick vistas på planet. Passagerarens biljett var utfärdat av ett annat flygbolag.

Ombord på planet fanns även artisten John Legend och hans fru, supermodellen Chrissy Teigen. Den senare uppdaterade sina nio miljoner Twitter-följare om den bisarra händelsen i realtid.

”Efter allt det här har jag tillbringat åtta timmar på ett plan till ingenstans”, twittrade hon bland annat.

”Vilken skam!”

Hon twittrade även att den obehöriga resenären måste känna sig oerhört förödmjukad och att det var tur i oturen att alla 226 passagerare skulle behöva lämna planet samtidigt.

”Tänk er att behöva gå av ensam. Vilken skam!”, twittrade hon.

Chrissy Teigen passade också på att ge boardingsystemet på flygplatsen i Los Angeles en känga.

”De säger att personen hade en United-biljett. Vi flyger med ANA. Så i princip är boardingmaskinen som scannar passet en blippmaskin som gör blippljud och registerar dig till destination ingenstans”.

Ifrågasätter beslutet

Men trots incidenten twittrade Teigen glatt på onsdagsmorgonen att flygplanet fått en ny avgång. Samtidigt passade hon på att önska att menyn inte skulle vara densamma som föregående dag. Men hon ifrågasätter också beslutet att flyga tillbaka till Los Angeles och på det sättet straffa samtliga passagerare för en persons misstag.

Flygplatspolisen bekräftar för News.com att förväxlingen har löst sig och att man kunde boka en ny avgång för planet.

Nästan 26 timmar efter att deras första flyg påbörjade färden mot Tokyo, twittrade Teigen lyckligt ”Vi är framme” på onsdagskvällen. Slutet gott, allting gott.

Svenska modeller som blev stora internationellt 00:18
ARTIKELN HANDLAR OM