Efter omvälvande året: Isabella Löwengrip tar bloggpaus

”Det blir mina första sex dagar offline på flera, flera år”

1 av 2
Isabella Löwengrip.

avLinn Elmervik

NÖJE

Isabella Löwengrip, 27, tar jobbpaus.

Bloggentreprenören har lovat sig själv att skippa alla sociala medier under semestern.

”Det blir mina första sex dagar offline på flera, flera år”, skriver hon på sin blogg.

Hon har bloggat i tolv år. Sedan några år tillbaka är hon dessutom en flitig profil i flera andra sociala medier.

Nu tar Isabella ”Blondinbella” Löwengrip blogg- och Instagrampaus – för första gången på många år. Under en semesterresa till Maldiverna i mellandagarna ska hon hålla sig borta från alla sociala medier. Pausen startar på måndag.

”Jag kommer faktiskt skippa sociala medier därifrån, det blir mina första sex dagar offline på flera, flera år. Det är ni som peppat mig till att våga det, tack!”, skriver hon på sin blogg.

Rådfrågade bloggläsarna

Redan i november rådfrågade Isabella Löwengrip sina läsare om bloggpausen. Då funderade hon på om hon vågade vara borta i en knapp vecka.

”Jag funderar på att vara helt offline när jag är på Maldiverna. Skippa alla sociala medier/mail. Det är ändå bara sex dagar sol och bad och det var flera år sedan som jag var helt ledig (2011 på ett sjukhus efter magsår). Vad tror ni om det? Jag kan ju fota lite ändå men återberätta allt när jag är hemma. Hmmm… Vågar jag?”, skrev hon då.

Skilde sig från Odd

Isabella Löwengrip har ett omvälvande år bakom sig. I maj berättade hon att hon och maken Odd Spångberg, 29, bestämt sig för att skiljas.

Efter det har hon i flera blogginlägg skrivit om den känslosamma processen.

”Denna månad har helt klart varit turbulent och tuff. Men det svåraste i en separation är faktiskt tiden innan man precis bestämmer sig. När beslutet väl är taget är det något rejält som lättar och det blir enklare att andas igen”, skrev hon i somras.