Gjorde duett med Michael Jackson

NÖJE

Prinsessan Stephanie av Monaco hade många järn i elden

1 av 2 | Foto: Stephanie gav ut skivan med samma namn 1991.

För Stéphanie Marie Elisabeth Grimaldi, grevinna av Polignac räckte det inte med att bara vara prinsessa. Stephanie av Monaco blev lärling hos modeskaparen Christian Dior vid 18 års ålder och fortsatte sedan som modell. Hon har varit på omslagen till bland annat tyska Vogue amerikanska upplagan av Vanity Fair. Även en egen baddräktskollektion har prinsessan Stephanie hunnit med.

1986 satsade hon på musiken och hennes ”One love to give” blev etta i Sverige. 1992 gjorde hon duetten ”In the closet” med superstjärnan Michael Jackson till hans album ”Dangerous” under namnet ”Mystery Girl”.

Hennes mamma, skådespelerskan Grace Kelly, kallade sin dotter för sitt ”vilda barn”.

Olika män i sitt liv

Männen i prinsessan Stephanies liv har diskuterats livligt. Vid 13 års ålder hade hon ett förhållande med en spansk sångare och 15 år gammal var hon tillsammans med sonen till en fransk filmstjärna. Även skådespelaren Rob Lowe har varit tillsammans med prinsessan Stephanie, men det ska ha spruckit eftersom han inte kunde prata franska.

1992 hade hon en affär med sin livvakt och fick två barn med honom. Efter att de gift sig sprack äktenskapet efter att bilder på maken och ”Miss topless Belgium” spritts i tidningarna.

Bland de kommande männen i prinsessan Stephanies liv fanns bland andra en fotbollsspelare, skådespelaren Jean-Claude Van Damme, en skidinstruktör, en elefanttränare, en servitör, en trapetskonstnär, en croupier och sin fars butler. En del av männen var gifta när de inledde sina förhållanden och när prinsessan Stephanie fick sitt tredje barn så vägrade hon uppge vem fadern var på födelseattesten.


Klicka på länken uppe till höger för att se hur prinsessan Stephanie ser ut i dag.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!