Blondinbella kritiseras för sin skidresa: ”Omänskligt”

Följarna rasar efter blogginlägg

avLouise Åström

Bloggerskan Isabella Löwengrip är på en skidsemester där hon varken behövt bära eller behövt ta på sig pjäxorna själv.

Efter ett blogginlägg där hon berättar om lyxresan får hon nu hård kritik från bloggläsare.

– Har det inte gått lite för långt ändå med alla köpta tjänster, skriver en följare i kommentarerna.

Foto: Martin Petersson
Isabella Löwengrip behöver inte ta på sig pjäxorna själv.

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip har varit på en skidresa till orten Cervinia vid bergen Matterhorn i Italien.

På bloggen berättar hon om den lyxiga resan och jämför den med skidresor som barn som hon tycker är förknippade med ”slit och arga pappor”.

”På hotell Hermitage i Cervinia finns det ingen plats för skidorna på rummet, det är ingen som går omkring i pjäxorna i korridorerna och folk lämnar frukosten tidigast efter tio för att klä på sig (inte åtta). Jag har inte behövt ta på mig pjäxorna själv en enda gång och hotellet kör ner oss till liften, bär ut våra skidor och när vi har åkt färdigt så ringer vi hotellet och då hämtar dom allt igen”, skriver hon i ett blogginlägg.

”För mycket yta”

I kommentarerna får hon nu hård kritik från flera av sina läsare.

”Ja men nu ska jag inte läsa den här bloggen mer... För mycket YTA och rätt så omänskligt... Inte ta på sig pjäxorna själv? Haha... Vet inte vad jag ska säga”, skriver en läsare.

”Behöver du inte ens ta på dig pjäxorna själv? Har det inte gått lite för långt ändå med alla köpta tjänster?”, skriver en annan.

”De pengar du betalade för att nån skulle ta av- och på pjäxorna och bära runt på dina skidor, kunde du gett till barncancerfonden eller liknande, känns så onödigt att lägga pengar på så mkt trams ibland”, skriver en tredje.

”Inget fel”

Samtidigt finns det andra som försvarar henne.

”Ja tänk vad bra vissa har det! Och det är hennes liv så hon gör precis vad hon vill. Precis som jag och du. Jag delar liknande levnadssätt/mål som Bella och det är så jag vill ha det. Inte alls konstigt utomlands men otroligt konstigt här i jante-landet. Man får så mycket skit om man är vacker, smart och har åstadkommit något. Men det göder bara oss. Helt rätt Isabella!”, skriver en läsare i kommentarsfältet.

”Varför behöver det ena utesluta det andra? Lyxiga semestrar utesluter inte att vi också bidrar till välgörenhet. Det är inget fel på att skämma bort sig själv. Ta hand om dig själv först innan du tar hand om nån annan, annars kommer du aldrig att orka och räcka till”, skriver en annan.

ARTIKELN HANDLAR OM