Min märkligaste intervju någonsin – med Fredrik Wikingsson

Nöjesbladets Torbjörn Ek om sitt samtal med ”La Bamba”-profilen — om cancerundersökning och prostatastimulans OBS! Känsliga läsare varnas

Jag vill börja med att varna känsliga läsare.

Det här kan vara den knäppaste intervju jag nånsin har gjort - åtminstone med Fredrik Wikingsson.

Dels säger jag saker som ”oss män emellan” och dels hinner vi avhandla både prostatastimulans och flytningar från snoppen.

Okej, här kör vi.

Torbjörn Ek.
Torbjörn Ek.

Först av allt. Det var inte cancer. Alla som oroat sig för Fredrik Wikingssons hälsa kan andas ut, inklusive han själv.

Hur han fick beskedet får man se i kvällens avsnitt av ”La Bamba” på Kanal 5.

Fredrik Wikingsson genomgår i programmet en koloskopi där en lång fiberoptisk kamera förs in via ändtarmen för att undersöka tjocktarmens insida.

Så långt inget jättekonstigt.

Inte heller att min chef ber mig titta på programmet i förväg och se om det finns något att skriva om.

Men fortsättningen är det som ger upphov till min kanske märkligaste intervju någonsin. Den kommer att handla om prostatastimulans, orgasmer och flytningar från snoppen. Japp, läs inte vidare om ni redan nu skruvar er i skrivbordsstolen.

För Wikingsson väljer att gömma snoppen i en strumpa vid undersökningen för att undvika att den hamnar i bild. Efteråt när han tittar i strumpan konstaterar han att det verkar som han fått en utlösning i den.

Vadå verkar? tänker jag. Och någonstans här börjar min intervju när Fredrik Wikingsson får utveckla det hela:

– Jag tror att prostatastimuleringen som jag varit med om har gjort att jag har fått en liten liten utlösning helt enkelt, säger han.

Mellan oss män, kände du inte om det var så att du fick en orgasm?

– Nej, för grejen var den att jag upplevde aldrig att jag fick erektion. Det här var nog mer en sweet spot mellan morfinrus och prostatastimulans, som gjorde att det hände helt spontant. Jag kände det aldrig.

Men du är säker på att det var en utlösning, det är inte nån annan typ av flytning från snoppen?

– Nej, jag kan mina utlösningar.

Läkaren, som i tv-programmet säger sig ha genomfört omkring 30 000 liknande undersökningar blir helt uppenbart förvånad.

– Jag har aldrig hört talas om nåt sånt, säger han i ”La Bamba”.

Men Wikingsson är helt säker när jag snackar med honom:

– Jag tror inte att alla dels har en strumpa på organet och upptäcker det här och sen så tror jag att de flesta som är med om inte säger det heller, säger han.

Och ungefär där lägger vi på luren. I någon slags samförstånd över att det ändå varit okej att jag ringt upp honom för att avhandla en cancerundersökning, orgasm under tv-inspelning, flytningar från snoppen och prostatastimuli.

Sen var det dags för kafferast.

Publisert: