Mode

Heidi Klums nya reklam stoppas – ”För mycket naket”

Av: 

Djeiran Amini

NÖJE

En reklamplansch för den nya säsongen av ”Project Runway” stoppas i Los Angeles. Elva nakna modeller är lite för mycket, tycker staden.

Heidi Klum, 40, vet verkligen hur man kan få igång ett surr. Det visar hon exempel på med sin nya reklamaffisch för programmet ”Project Runway”, vars tolfte säsong drar igång nästa vecka i USA.

I den nya kampanjbilden sitter Klum på en tron, intill står hennes evige tv-följeslagare Tim Gunn. Under dem vädjar elva kvinnliga och manliga modeller om kläder. Det är i alla fall bildens budskap om man får tro Klum själv. På sin Twitter lägger hon upp bilden och skriver:

– Project Runway-designers! Vi behöver kläder till de här människorna! Snabbt! Säsong 12 startar den 18 juli på Lifetime TV!

Okej i New York, ditmålade underkläder i Los Angeles

Reklampelarna och människorna i New York klarar av all nakenhet på bilden, tycker myndigheterna. Så där ska kampanjen köras ut som den är. Men i Los Angeles är det andra bud. Där ska man enligt TooFab retuschera dit underkläder på alla modellerna eftersom man tycker att planschen i sin nuvarande form är ”obscen”. Det bekräftar tv-bolaget Lifetime för Variety.

ANNONS EXTERN LÄNK

Pro behandlingar anpassade för hemmabruk - 25% på Swiss Clinic hos NordicFeel här

NordicFeel

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode