Klick!

Harry vill få till dejt med ”J-Law”

Av: 

Mirja Ljunggren

NÖJE

Prins Harry, 28, uppges vara så förtjust i filmstjärnan Jennifer Lawrence, 22, att han försöker styra upp ett möte med aktrisen under sitt kommande New York-besök.

– Han har gett sina passopper en lista på heta Hollywoodstjärnor som han vill träffa. Harry gillar dem allihop men Jennifer är hans nummer ett just nu, avslöjar en källa för OK! Magazine.

– Jennifer är en tjej i Harrys smak – väldigt avslappnad och gillar att ha kul. Harry letar efter ett seriöst förhållande och är redo att stadga sig. Som han tänker just nu kan det sluta med att han har en Hollywodfru, menar källan.

Prillens senaste flickvän Cressida Bonas, 24, verkar dock se större hot på hemmaplan. Hertiginnan Kate, 31, sägs rasa över societetstjejens krav på Harry att bryta kontakten med Kates lillasyster Pippa Middleton, 29.

– Kate vet att Harry och Pippa bara har varit vänner, men hon tycker om att de har en skämtsam, flirtig relation och hon vet att Harry gillar det. Hon blev väldigt upprörd när hon hörde att Cress försöker kontrollera vem han umgås med. Hon är väldigt beskyddande mot sin svåger och är orolig att han ska bli sårad, säger en källa till tidningen Now.

ANNONS

Vitare tänder och ett fräscht leende 2022? Köp tandblekning här – resultat på 30 minuter.

Extern länk från Dentway

Köp här

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!