Spice Girls-Geri: ”Jag försökte ragga upp George Michael”

NÖJE

Insåg inte att artistkollegan var homosexuell

1 av 3 | Foto: George Michael och Geri Halliwell på 90-talet.

Geri Halliwell, 40, har erkänt hur hon försökte ragga upp George Michael innan hon förstod att han var homosexuell, skriver Sun.

Som ung hade hon fantiserat om att gifta sig med honom och när hon väl träffade honom lyckades hon inte läsa av hans signaler.

– Jag är fullständigt off, min gaydar är värdelös, eller den är bättre nuförtiden. George Michael hade jag planerat att gifta mig med för många år sen, jag brukade öva mig på att kyssa hans affisch. Sen när vi träffades började jag försöka flirta med honom, slickade mig om läppen och poserade sexigt men jag kände att jag inte fick någon respons, säger Spice Girls-sångerskan i en intervju.

– Sen pratade jag med honom i telefonen och han börjar prata om sin pojkvän och jag bara: ”Va? Hur kunde jag ha så fel?!”

Men sedan de inledande försöken till flirt har Geri Halliwell och George Michael blivit goda vänner.

– Han är den enda kändisvän som jag har, förutom Spice Girls, som jag berättar alla mina hemligheter för. Vi har långa samtal, han är som en bror. Jag har spelat min musik för honom och ibland säger han till mig att det är skit och andra gånger att det är bra, säger Geri enligt Sun.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!