Mode

Redaktionen listar sina bästa produkter

Av: 

Elina Malm

NÖJE

The you way-redaktörernas favoritprodukter just nu!

Alla har vi några skönhetsprodukter i badrumsskåpet som vi helst inte vill vara utan. The you way-redaktörerna Rebecka Wållgren, Elina Malm och Beatrice Trodden tipsar om sina favoriter.

Beatrice Trodden: "Moroccan Oil är en räddare i nöden för mitt färgade hår som lätt blir lite torrt och matt. Med den här oljan blir mitt hår mycket lenare, ser friskt och glansigt ut, och eftersom man bara behöver en liten gnutta varje gång så räcker en liten flaska i evigheter".

"En handkräm är bland det viktigaste produkterna för mig under vintern när mina händer blir supertorra. Byredos Bal D’Afrique handkräm är årets favorit. Den sjunker in snabbt och doftar gudomligt".

Elina Malm: ”Det känns som jakten på den perfekta ansiktskrämen aldrig tar slut och efter att ha testat en drös är jag nu så nära jag kan komma. Min torra vinterhy slupar i sig Biotherms ansiktskräm Aquasource i ett nafs och efterlämnar lite lyster och en mjuk hy, älskart!”.

"Tanken var att vi skulle tipsa om produkter men jag kan inte låta bli att inte tipsa om den här locktången. Jag har jätteknepigt hår, ett så kallat glashår vilket innebär att mitt hår är i princip omöjligt att hårstyla. Man kan spreja och fixa hur mycket som helst men allt försvinner direkt. Blev rekommenderad att testa Cera Wans locktång av min frisör för något år sedan och helt otroligt så fungerar den på mitt hår! Fort som tusan går det att locka också och det gillar jag som inte är ett fan av att hänga framför spegeln".

Rebecka Wållgren: "Jag har en förkärlek för nagellack och för att byta färg ofta. Detta gillar dock inte mina fingrar som lätt blir torra av all remover. Rituals handskrubb räddar livet på mina torra fingrar och händer. Fungerar utmärkt som första hjälpen för vinterfnas också".

"Jag har väldigt känslig hy som lätt får köldmärken (precis som nästan hälften av alla oss i Sverige) och fick därför den här godingen Barrier Repair från Dermalogica rekommenderad av en hudterapeut. Och vilken liten mirakelkräm. Den skyddar mot yttre påfrestningar och har varit till stor hjälp för mig på vintern. De röda fläckarna har definitivt blivit färre".

Gillade du den här artikeln? Glöm inte att följa Theyouway (extern länk) på Facebook för att ta del av fler tips, nyheter och riktigt bra tävlingar!

ANNONS EXTERN LÄNK

Njut av en bra ljudbok i sommar – just nu får du BookBeat gratis i en hel månad!

BookBeat

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode