Publicerad:
Uppdaterad:

Halloween-sändning från spökhus med Aftonbladet

Av: Rebecca Haimi

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3

Tre kändisar i ett spökhus.

Aftonbladet sover över i Sveriges mest hemsökta hus tillsammans med Samir Badran, Alexandra ”Kissie” Nilsson och Anna Book.

– Jag är skiträdd faktiskt, säger Samir Badran.

Snart är det Halloween.

Årets skräckfilm direktsänds i tolv timmar. I huvudrollerna syns dokusåpadeltagaren Samir Badran, 24, succébloggaren Kissie Nilsson, 23, och schlagerdivan Anna Book, 44. Inspelningsplatsen är Borgvattnets prästgård i Jämtland, Sveriges påstått mest hemsökta hus. Kanalen är Aftonbladets program Viral TV.

”Är jävligt rädd”

Under natten kommer trion att tilldelas uppdrag knutna till spökhistorierna om huset.

– Jag är jävligt rädd för spöken. Jag brukade inte vara det. Jag var skeptisk fram till att jag var 24 år gammal, och fick se att spöken finns på riktigt, säger Samir Badran.

I enighet med Aftonbladets roll som granskande medium, kommer teknik som känner av elektromagnetiska rörelser att riggas i huset. Om någon aktivitet skulle förkomma sänds det live i Aftonbladet TV.

”Helt vidrigt”

– Jag var i ett slott där dörrar slog igen av sig själva. Det var helt vidrigt. Nu när jag har varit med om det vet jag att det finns någonting mer, och jag vill veta mer om det, säger Samir Badran.

Han har fortfarande inte ångrat beslutet att ställa upp i programmet.

– Jag är jävligt rädd nu faktiskt, men jag tror att vi kommer att vara ett skitsoft gäng. Kissie har jag träffat förut. Hon är rätt skön. Anna Book vet jag inte vem det är, men hon är säkert också skön, säger Samir Badran.

Viral TV är Aftonbladets tv-program om internet och virala trender. Inför Halloween flyttar programmet ut i de jämtländska skogarna för ett spökspecial.

Följ med i skräck-peppen och se tv-historia skrivas. Vi drar igång klockan 18 den 29 oktober och sänder live hela natten från spökhuset till klockan 7 den 30 oktober.

För bästa kollen på nöjesbranschen och möjlighet att bli helt otroligt allmänbildad - följ Nöjesbladet på Facebook

Publicerad:
Publicerad: