Chris Brown är pappa

NÖJE

Se han 9 månader gamla bebis i tv-klippet!

Chris Brown avslöjas som pappa av nöjessajten TMZ.

Mamma till barnet är en före detta modell.

Hon och Brown ska ha varit vänner länge, men är inte tillsammans.

Nyheten att Chris Brown, 25, har en okänd dotter kommer från källor nära r n' b-stjärnan och den före detta modellen Nia, 31. Enligt TMZ ska dottern vara nio månader gammal och Brown och Nia ska ha känt varandra länge, men de är enligt källorna inte ett par.

Det verkar inte som att stjärnan betalar underhåll för dottern och det är oklart om han erkänt faderskapet.

Till attack mot flickvännen

Chris Brown har varit tillsammans med modellen Karrueche Tran,26, de senaste fyra åren, med avbrott under 2013 då han återupplivade relationen med exet Rihanna, 27. Tran och Brown sågs tillsammans under New York Fashion week förra månaden. Men senast i december ska relationen ha varit frostig, då stjärnan gick till attack mot flickvännen. Bland annat anklagade han henne för att dejta rivalen Drake och för att inte längre vara sugen på att hotta upp sexlivet med lite trekanter.

– När det här förhållandet startade visste du vad det var för något och du deltog till och med i trekanter, skrev stjärnan på sin instagram.

Ville ha barn med Rihanna

Så sent som i februari berättade Chris Brown i radioshowen ”The breakfast club” om att han hade velat ha barn med Rihanna. Han avslöjade då att han gärna hade velat ha flera barn.

– Jag kan tänka mig två, men en går också bra, om det blir en pojke på första försöket, sa han under intervjun.

ARTIKELN HANDLAR OM

Rihanna

Klick!