Klick!

Laila Bagges viktnedgång får bloggläsare att reagera

Av: 

Lotta Glimstedt

Från Lailas blogg.
Från Lailas blogg.

NÖJE

Från 62 till 56 kilo - och snart 53 kilo. I sin blogg skriver Laila Bagge att hon snart har tränat sig tillbaka till sin gamla matchvikt före graviditeten.

Det har fått hennes bloggläsare att må dåligt. 

I oktober 2011 föddes Laila Bagge och Niclas Wahlgrens första gemensamma barn Kit. De senaste månaderna har Laila Bagges bloggläsare kunnat följa tv-personlighetens träning för att nå sin gamla matchvikt. Snart är viktmålet uppnått, berättar den före detta "Idol"-domaren i sin blogg på tidningen Mamas hemsida.

– I går blev jag väldigt glad då jag vägde mig efter träningen, vågen stod på 56!!! Hurra! När jag började för en och en halv månad sedan vägde jag 62 kilo. Får väl inflika att jag är 163 cm kort! Jag har alltså gått ner 6 kilo! Nu är det inte långt kvar, jag skulle gärna gå ner till 53 kilo eftersom det är min matchvikt och det var det jag vägde innan jag blev gravid, så det är ju bara tre kilo kvar sen är jag så gott som ny!

”Ska jag känna mig tjock?”

Inlägget har fått bloggläsarna att reagera. Somliga gratulerar till viktnedgången, men några känner sig tjocka efter att de tagit del av Lailas viktresonemang.

"Jag är 1.63 cm lång och väger 62 kg, som du gjorde när du var gravid. Ska jag helt plötsligt känna mig tjock nu då? Allvarligt talat," skrev signaturen Jess.

Ytterligare en tjej känner likadant.

"Eftersom du väger så lite och nyss varit gravid får du oss som annars är ganska nöjda med våran vikt att känna oss tjocka," skriver en annan. "

Läsarna har ”missförstått”

Nu bemöter Laila Bagge kritiken. I ett nytt inlägg förklarar hon att bloggläsarna måste ha missförstått vad hon menar. 

– Mitt syfte är INTE att någon ska känna sig tjock eller att man väger för mycket. Tvärtom, att man ska känna sig nöjd med sig själv. Och känner man att man kanske väger ett par kilo för mycket så ska man heller inte skämmas att prata om det. För det är det jag upplever att man inte får göra idag såvida man inte har ohälsosam övervikt.

ANNONS

Missa inte - sista helgen med superrea hos Cellbes! Just nu med - 30% på reapriset. Röda priser gäller!

Extern länk från Cellbes SE

Handla nu

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!