Mila Kunis och Ashton Kutchers heta kyss

avEva Lindewall

NÖJE

Nu kan Hollywoodstjärnorna inte dölja kärleken längre

Från tonårsfling på tv till ett av Hollywoods hetaste par.

Nu kan Mila Kunis och Ashton Kutcher inte dölja sin kärlek längre.

Foto: ALL OVER PRESS
För ett par veckor sedan hånglade skådespelarparet också loss.

I flera månader har det ryktats om att Ashton Kutcher, 34, och Mila Kunis, 28, är mer än bara vänner.

Nu kommer bilderna som bekräftar spekulationerna.

På de nytagna bilderna från i fredags syns skådespelarna på en fest för att fira att inspelningen av Steve Jobs-biografin ”Jobs ”, där Ashton spelar huvudrollen, är klar.

Det nykära paret kysser varandra och Mila har krupit upp i Ashtons knä, skriver Radaronline.

Har varit vänner i tio år

De senaste månaderna har de båda singlarna umgåtts flitigt och de har setts på en romantisk weekendutflykt och på flera middagar. Paret firade också USA:s nationaldag tillsammans med vänner och familj. 

Milas representant har konstant förnekat romansryktena.

– De har varit vänner i flera år och mötte upp andra gemensamma kompisar och åt middag, sa talespersonen till People efter att skådisarna fångats på bild en sen aprilkväll utanför en Los Angeles-restaurang.

De heta skådisarna spelade det udda kärleksparet Jackie och Kelso i den populära komediserien ”That '70s show” som spelades in 1998-2006.

Ashton gav henne den första kyssen

Mila berättade att hon faktiskt fick sin allra första kyss någonsin av sin motspelare under den första säsongen av serien.

– Jag tyckte att han var så söt och dessutom var han Calvin Klein-modell! Och då tänkte jag ”hjälp, måste jag kyssa honom?”. Jag var så nervös och obekväm innan. Jag var jättekär i honom, sa Mila till People 2001.

Ifjol separerade Kutcher från Demi Moore , 49, efter sju års äktenskap. ”Friends with benefits”-aktuella Kunis var fram till 2010 tillsammans med "Ensam hemma”-stjärnan Macaulay Culkin, 31.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!