Let’s dance

Uppgifter: Mello-vinnaren klar för ”Let’s Dance”

Av: 

Benjamin Andrée

NÖJE

Ytterligare ett tungt namn är klar för ”Let’s Dance”.

Enligt uppgifter får Magdalena Forsberg och det övriga gänget sällskap av Melodifestivalvinnaren Robin Bengtsson i vårens omgång av det populära programmet.

Hans danspartner blir Sigrid Bernson.

Förra veckan drog repetitionerna i gång för vårens omgång av ”Let’s Dance” och Nöjesbladet har tidigare avslöjat några av vårens kändisar.

Nu kan Nöjesbladet avslöja ytterligare ett tungt namn som enligt välunderrättade källor ställer upp i tävlingen i vår – Melodifestivalvinnaren Robin Bengtsson.

Robin vann Melodifestivalen 2017 med låten ”I can’t go on” och fick representera Sverige i Eurovision Song Contest i Ukraina där han slutade på en femte plats.

Enligt uppgifter kommer Robin Bengtsson att få Sigrid Bernson som danspartner i ”Let’s Dance”. Hon gör comeback i tävlingen efter ett sabbatsår då hon bland annat har tävlat i Melodifestivalen.

Sigrid Bernson har varit med i ”Let’s Dance” sedan 2011 och har tillsammans med två av sina tidigare danspartners Anton Hysén (2012) och Benjamin Ingrosso (2014) vunnit hela tävlingen.

Sigrid Bernson.

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson tävlar mot ett färgstarkt gäng, däribland artisten Mendez, kändissonen och realityprofilen Lancelot Hedman Graaf, VM-hjälten Thomas Ravelli och skidskytten Magdalena Forsberg. Enligt uppgifter till Nöjesbladet kommer att Hollywoodfrun Gunilla Persson inte att medverka i årets säsong.

Efter Nöjesbladets avslöjande bekräftades Magdalena Forsbergs medverkan i ”Let’s Dance” när hon gästade TV4:s ”Nyhetsmorgon” under onsdagsmorgonen.

Enligt uppgifter till Expressen är även Kristin Kaspersen och Melloprofilen Fredrik ”Fab Freddie” Svensson klara för tävlingen.

I övrigt vill TV4 fortfarande inte kommentera vilka kändisar som kommer medverka i vårens säsong.

– Lanseringen av deltagarna är i full gång och vi ser fram emot att snart kunna berätta vilka alla deltagare i årets säsong är! Än så länge är vi otroligt glada att kunna bekräfta att Magdalena Forsberg är en av årets fantastiska deltagare, skriver Amanda Hjärtmyr, pressansvarig för ”Let’s Dance” i ett sms till Nöjesbladet.

Nöjesbladet söker Robin Bengtsson och Sigrid Bernson.

ANNONS EXTERN LÄNK

Skönhet & behandlingar med aktiva, naturliga ingredienser - 25% på Swiss Clinic här!

NordicFeel

Publisert:

LÄS VIDARE

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson bekräftar relationen – med julig pussbild

ÄMNEN I ARTIKELN

Let’s dance

Robin Bengtsson

Sigrid Bernson