Uppgifter: Mello-vinnaren klar för ”Let’s Dance”

avBenjamin Andrée

Publicerad:
Uppdaterad:

Ytterligare ett tungt namn är klar för ”Let’s Dance”.

Enligt uppgifter får Magdalena Forsberg och det övriga gänget sällskap av Melodifestivalvinnaren Robin Bengtsson i vårens omgång av det populära programmet.

Hans danspartner blir Sigrid Bernson.

Förra veckan drog repetitionerna i gång för vårens omgång av ”Let’s Dance” och Nöjesbladet har tidigare avslöjat några av vårens kändisar.

Nu kan Nöjesbladet avslöja ytterligare ett tungt namn som enligt välunderrättade källor ställer upp i tävlingen i vår – Melodifestivalvinnaren Robin Bengtsson.

Robin vann Melodifestivalen 2017 med låten ”I can’t go on” och fick representera Sverige i Eurovision Song Contest i Ukraina där han slutade på en femte plats.

Enligt uppgifter kommer Robin Bengtsson att få Sigrid Bernson som danspartner i ”Let’s Dance”. Hon gör comeback i tävlingen efter ett sabbatsår då hon bland annat har tävlat i Melodifestivalen.

Sigrid Bernson har varit med i ”Let’s Dance” sedan 2011 och har tillsammans med två av sina tidigare danspartners Anton Hysén (2012) och Benjamin Ingrosso (2014) vunnit hela tävlingen.

Foto: Hanna Franzén/TT
Sigrid Bernson.

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson tävlar mot ett färgstarkt gäng, däribland artisten Mendez, kändissonen och realityprofilen Lancelot Hedman Graaf, VM-hjälten Thomas Ravelli och skidskytten Magdalena Forsberg. Enligt uppgifter till Nöjesbladet kommer att Hollywoodfrun Gunilla Persson inte att medverka i årets säsong.

Efter Nöjesbladets avslöjande bekräftades Magdalena Forsbergs medverkan i ”Let’s Dance” när hon gästade TV4:s ”Nyhetsmorgon” under onsdagsmorgonen.

Enligt uppgifter till Expressen är även Kristin Kaspersen och Melloprofilen Fredrik ”Fab Freddie” Svensson klara för tävlingen.

I övrigt vill TV4 fortfarande inte kommentera vilka kändisar som kommer medverka i vårens säsong.

– Lanseringen av deltagarna är i full gång och vi ser fram emot att snart kunna berätta vilka alla deltagare i årets säsong är! Än så länge är vi otroligt glada att kunna bekräfta att Magdalena Forsberg är en av årets fantastiska deltagare, skriver Amanda Hjärtmyr, pressansvarig för ”Let’s Dance” i ett sms till Nöjesbladet.

Nöjesbladet söker Robin Bengtsson och Sigrid Bernson.

1 av 6 | Foto: Pontus Lundahl/TT
Robin Bengtsson.
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM