Mick Jagger

Mick Jagger, 73, har blivit pappa igen

Av: 

Emilia Berntsson

NÖJE

Mick Jagger har blivit pappa för åttonde gången.

Den 73-åriga Rolling Stones-stjärnan och Melanie Hamrick, 29, har fått en son tillsammans.

Det skriver Daily Mail.

Rolling Stones frontman Mick Jagger har blivit pappa igen berättar hans publicist. 73-åringen har fått sitt åttonde barn, en son, med ballerinan Melanie Hamrick.

Melanie Hamrick och Mick Jaggers son föddes idag i New York och de är båda jätteglada. Mick var på sjukhuset för ankomsten. Mamma och bebis mår bra och vi önskar att media respekterar deras privatliv just nu”, säger de i ett uttalande.

Kommer betala 137 000 kronor - i månaden

Paret började dejta under 2014 och det här är deras första barn tillsammans. Men Mick Jagger har tidigare poängterat att förhållandet inte är seriöst och enligt Mirror har han lovat att betala 15 000 dollar i månaden till Melanie Hamrick, alltså ungefär 137 000 kronor, tills barnet är myndigt. Han kommer även stå för boendekostnaden.

Åtta barn med fem olika kvinnor

Men Mick Jagger är van vid papparollen, han fick sitt första barn redan 1970, Karis Jagger. Åldersskillnaden mellan hans äldsta och yngsta barn är alltså hela 46 år.

Rock-stjärnan har nu barn med fem olika kvinnor. Karis Jagger fick han tillsammans med skådespelerskan Marsha Hunt. 1971 gifte han sig med Bianca Jagger. Paret var gifta i sju år och fick dottern Jade tillsammans. Jade Jagger är idag en framstående smyckesdesigner.

Fyra barnbarn - och gammelmorfar

I slutet av förhållandet med Bianca Jagger träffade han en ny partner, fotomodellen Jerry Hall, och de gifte sig 1990 i en hinduisk ceremoni på Bali. Äktenskapet räknades dock inte enligt brittisk lag. Mick Jagger och Jerry Hall fick fyra barn tillsammans, Elizabeth, James, Georgia och Gabriel innan Hall tröttnade på otrohetsaffärerna och paret splittrades genom en annullering av äktenskapet. Mick Jagger har även en son som idag är 17 år med den brasilianska modellen Luciana Gimenez som de fick när Mick fortfarande var tillsammans med Jerry Hall.

Mick Jagger har dessutom fem barnbarn - och han blev gammelmorfar i maj 2014.

ANNONS

Shoppa kläder, skor & inredning hos Ellos – nu med upp till 50% rabatt i outlet.

Extern länk från Ellos

Shoppa här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Mick Jagger