Nordin: ”Fått nog av varandra i studion”

Titti Schultz hoppar av NRJ – och Roger Nordin har redan lämnat.

Radarparet går därmed skilda vägar efter att ha suttit i radio tillsammans i 16 år.

– Vi har nog liksom fått nog av varandra i studion, säger Roger Nordin till Nöjesbladet.

När Nöjesbladet når radioprofilen Roger Nordin, 39, under fredagen befinner han sig i USA, närmare bestämt Los Angeles, med sin sambo.

– Nu ska jag vara ledig och njuta av USA och kärleken. Och kanske spela bort en slant i Vegas, skriver han i ett sms.

Under torsdagen blev det offentligt att radiokollegan Titti Schultz, 44, lämnar jobbet på ”Vakna med NRJ” och att hon inte kommer att återförenas med Roger Nordin som tidigare i år gick ut med att han sagt upp sig från samma arbetsplats.

– Nej, jag tycker att det är jättebra att Roger och jag gör olika saker. Vi har jobbat ihop i 22 år. Vi har länge bara varit kollegor. Vi jobbar så mycket ihop att det inte finns ork och intresse att umgås privat också. Vi har gjort som vi alltid har gjort. Vi har gått på semester och även tagit semester ifrån varandra. Så har vi gjort i alla år. Vi får se om vi börjar längta efter varandra, sa Titti Schultz.

”Magisk resa”

Roger Nordin förklarar att det inte är några tunga känslor mellan honom och NRJ.

– Jag är otroligt tacksam för att jag har fått arbeta med Titti i så många år. Vi har gjort en lång och magisk resa ihop, men nu var det dags för något nytt. Jag kände nog precis som Titti att det blev lite för ung målgrupp att jobba med till slut på NRJ. Men jag har haft väldigt roligt med Titti och Ola och hela gänget på NRJ. Och önskar verkligen Ola lycka till med nya showen, skriver Nordin.

Nordin har skrivit ett mediahusavtal med koncernen MTG som han alltså går tillbaka till. För tre år sedan lämnade han och Titti Schultz MTG:s radiokanal RIX FM för NRJ.

Nordin är långledig och i "karantän" mellan jobb. Exakt vad han gör när han återvänder till MTG kan han inte uttala sig om.

Det finns inget som tyder på en återförening med Titti Schultz, men Roger Nordin vill ändå inte helt stänga dörren.

– Man ska väl aldrig säga aldrig. Mediabranschen är en liten plaskdamm med få ankor. Titti är en fantastisk radiopersonlighet och kollega. Men just nu har jag siktet inställt på helt andra utmaningar. Vi har ju jobbat ihop sedan tiden på radion i Gävle (1995!!) så det är kanske bara bra för oss att vidga vyerna lite. Det man gör får liksom inte bli förutsägbart, skriver han.

”Blivit en jobbrelation”

Titti Schultz har tidigare förklarat att hon och Roger Nordin inte längre umgås privat.

Nu berättar Nordin om relationen.

– Vi kommer säkert att hänga igen. Dock har vi suttit i samma studio i 16 års tid. Fyra timmar varje vardag. Vi har pratat, skrattat och gråtit ihop i etern. Men när vi lämnat studion har vi varit noga med att ägna tiden åt andra människor. Vi har nog liksom fått nog av varandra i studion. Självklart har vi haft roligt även utanför studion men framför allt har det på senare år blivit mer av en jobbrelation och mindre umgänge privat. Men hur många sitter och pratar med någon om livet i 4 timmar varje dag? I 16 år? Så man kanske inte behöver umgås mer utöver det, fortsätter Nordin.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN